Max Verstappenille ja Red Bullille totaalinen mahalasku

Ferrarin Carlos Sainz on kaasutellut formula ykkösten MM-sarjan Singaporen gp-kilpailussa aika-ajon paalupaikalle. Hän lähtee huomiseen MM-kisaan ensimmäisestä ruudusta 0,072 sekunnin erolla aika-ajossa toiseksi sijoittuneeseen Mercedeksen George Russelliin

Kolmas oli Ferrarin Charles Leclerc. Paalupaikka oli Sainzille toinen peräkkäin.

MM-sarjaa ylivoimaisesti johtavalle Red Bullin Max Verstappenille aika-ajo oli mahalasku. Hollantilainen oli vasta 11:s. Tallin toinenkin kuljettaja alisuoritti pahasti, kun Sergio Perez päätyi vasta sijalle 13.

Aika-ajosessio oli pysähdyksissä hyvän tovin, kun Aston Martinin Lance Stroll täräytti kovalla vauhdilla autonsa seinään.

Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas karsiutui ensimmäisellä aika-ajojaksolla oltuaan 16:s.