Matti Nykäsen Susanna-kihlattu: En pidä Matin vankeustuomiota edes vaihtoehtona

Mäkikotka Matti Nykäsen Susanna-kihlattu elää tällä hetkellä stressaavia aikoja. Juuri diagnosoidun ihosyövän lisäksi ajatuksissa on välillä rakkaan hovioikeuskäsittely.

Matti Nykäsen ja Susanna Ruotsalaisen elämässä on riittänyt tapahtumia viime kuukausien aikoina. Salamarakkauden yllättämä pariskunta rakastui päätä pahkaa viime kesänä ja uutena vuotena vaihdettiin jo kihloja.

Talven aikana Susanna Ruotsalaisen terveys alkoi reistailla ja hän jäi pitkälle sairauslomalle silloisesta työstään. Kesän kynnyksellä otsalla olleesta märkivästä kohdasta otetusta koepalasta diagnosoitiin tyvisolusyöpä, joka leikattiin saman tien. Toinen leikkaus tehtiin kesäkuun 1. päivä, jolloin otsalta poistettiin kokonaan pahanlaatuinen kudos.

Positiivisesti elämään ja tulevaisuuteen suhtautuva Susanna ei ole antanut syöpädiagnoosin varjostaa onneaan, vaan umpirakastunut nainen katsoo luottavaisena tulevaan.

– Kyllä tässä ollaan luottavaisena, en minä niin pienistä hätkähdä. Onneksi minulla on Matti rinnallani, joka on tukenut koko ajan, Susanna kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Molemminpuolista tukea

Matti on seisonut rakkaansa rinnalla vaikeiden aikojen keskellä ja Susanna antaa kihlatulleen täyden tunnustuksen. Pariskunta tukee toisiaan vaikeina aikoina ja Susanna on ollut vahvana tukena Matille kevään aikana, kun julkisuudessa on reposteltu raiskauksen yritys -rikosepäillyn julkitulosta. Syyttäjä teki asiassa syyttämättäjättämispäätöksen ja asia jäi sillensä.

Toukokuun lopussa Turun hovioikeudessa käsiteltiin jouluna 2009 tapahtunutta veristä riitaa, josta Matti tuomittiin elokuussa 2010 vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Törkeää pahoinpitelytuomiota käsiteltiin hovioikeudessa ja Matti toi oikeuteen oman todistajan, joka todisti ex-vaimo Mervi Tapolan käytöksestä.

Susanna on luottavaisena oikeudenkäynnistä ja uskoo rakkaansa saavan vapauttavan tuomion.

– En ole asiaa edes pahemmin miettinyt Matin mahdollista vankeustuomiota, koska en pidä sitä vaihtoehtoa todennäköisenä. Olen luottavaisin mielin.

Turun hovioikeus antaa tuomionsa asiasta ennen juhannusta.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat