Susanna Ruotsalaisen kotimatkassa mutkia: Tuliaiset jäivät kentälle

Yrittäjä Susanna Ruotsalainen vietti mukavan loman Los Angelesissa, mutta paluumatkalla nestemäiset tuliaiset aiheuttivat harmaita hiuksia lentokentällä.

Yrittäjä Susanna Ruotsalainen palaa perjantaina Suomeen Los Angelesista, missä hän vietti uuttavuotta yhdessä tosi-tv-tähti Sauli Koskisen kanssa. Loma sujui mutkattomasti aina paluulentoon saakka.

Susanna hankki Losin-lentokentältä nestemäisiä ostoksia, jotka hän joutui lopulta jättämään Lontooseen välilaskun aikana.

– Unohdin laittaa tuliaiset sinetöityyn pussiin, joten jouduin jättämään ne kaikki sinne. Olisi pitänyt tsekata laukku uudestaan koneeseen, Susanna harmittelee.

Rahallinen tappio ei niinkään haittaa, vaan enemmän Susannaa harmittaa kavereiden jääminen ilman tuliaisia. Ostosten joukossa oli muun muassa hajuvesiä, joita ei saa ostettua Suomesta.

– Ei tämä maailmaa kaada, mutta ottaa päähän, sillä halusin juuri ne tuotteet. Vähän mälsää. Pää kipeänä nuuskin oikeanlaisia tuoksuja kavereille, Susanna nauraa hyväntuulisesti.

Susanna Ruotsalainen lomaili Yhdysvalloissa vajaat kaksi viikkoa. Extempore-reissu oli Susannan mukaan napakymppi.

– Urheilimme, vaeltelimme vuorilla ja joogasimme, lisäksi söin koko loman ajan terveellisesti. Harvoin sitä on loman jälkeen näin freesinä, hän sanoo.

Susannan loman aikana ystävykset suunnittelivat muun muassa uusia yhteistyökuvioita.

– Ne ovat vielä ajatustasolla, Susanna kertoo.

– Kovasti houkuttelisi muuttaa Yhdysvaltoihin, mutta toistaiseksi vain lomailen siellä. Kyllä sinne on uudestaan mentävä, reissu oli aivan huippu, yrittäjä hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat