Susanna Ruotsalaisella uusi työhaaste: Olen yksi jätkistä

Diili-ohjelmasta tunnetuksi tullut Susanna Ruotsalainen kertoo aloittaneensa keskiviikkona työt miesvaltaisella alalla.

Susanna Ruotsalainen vietti torstaina kaunista kesäiltaa Rafaellon terassin avajaisissa. Ruotsalainen tuli tunnetuksi MTV3-kanavan Diili-ohjelmasta vuonna 2010 . Sittemmin Ruotsalainen seurusteli myös ex-mäkihyppääjä Matti Nykäsen kanssa, mutta nyt elämässä puhaltavat uudet tuulet.

– Aloitin eilen uudessa työssä, tosin palkka ei ole vielä edes täysin neuvoteltu, Susanna nauraa.

– Hyvin miesvaltainen ala on kyseessä, ei olisi ehkä voinut kuvitella, että sellaiselle menen. Näen itseni kuitenkin tässä työssä ja miesvaltaisella alalla. Olen aina tullut miesten kanssa hyvin toimeen ja ajattelen itsestäni, että olen yksi jätkistä.

Aiemmin Ruotsalainen toimi muun muassa yrittäjänä hänen ja Tua Tikkasen lahjatavarayrityksessä. Kaksikko päätti kuitenkin lopettaa yrityksen. Nyt Ruotsalaisella on tiedossa jotain ihan muuta. 

– Kyse ei ole rakennusalasta, mutta vähän tavallaan sitä. Ei minusta raksamiestä tule enkä tee sitä varsinaista alaa, vaan toimin taloushallinnossa ja markkinoinnissa. Siellä on äijiä.

– Odotan innolla, että pääsen miesten maailmaan ja katsomaan, että mitä se touhu on. Tuomaan vähän naisnäkökulmaa.

Ruotsalainen kertoo, että hyvät tyypit saivat hänet puhuttua ympäri uuteen haasteeseen. Työpaikkaromanssi ei sinkkunaisella ole kuitenkaan mielessä.

– Miehet ovat minut sinne houkutelleet, vaikka minulla on ollut muitakin suunnitelmia. Työt ovat aina töitä, kuormasta ei syödä, Ruotsalainen nauraa.

Kesän aikana Ruotsalainen pyrkii myös lomailemaan. Aiemmin muun muassa Amerikassa viilettäneen naisen suunnitelmat matkojen suhteen kuitenkin muuttuivat:

– Oli suunnitelmissa, että olisin mennyt kesäkuussa Jenkkeihin ja tullut sitten Saulin (Koskinen) kanssa samaa matkaa takaisin. Aikataulut eivät kuitenkaan menneet yksiin.

Kesällä Ruotsalainen suunnittelee viihtyvänsä myös golfviheriöllä.

Lue myös:

    Uusimmat