Matti Nykäsen ex-kihlattu Susanna Ruotsalainen paljastaa muuttosuunnitelmansa ja jouluperinteensä

Susanna Ruotsalainen nauttii joulusta perheen kanssa. 

Diili -ohjelmasta aikoinaan julkisuuteen noussut Susanna Ruotsalainen odottaa kovasti jo joulua perheen parissa. Star Wars the Rise of Skywalker -elokuvan kutsuvierasnäytökseen Cinamon Triplaan saapunut nainen kertoi viettäneensä kaksi viikkoa Helsingissä nähden ystäviään.

Toukokuussa Ruotsalainen kertoi MTV Uutisille suunnittelevansa muuttoa Jyväskylästä takaisin Helsinkiin. Osoite ei kuitenkaan vielä muuttunut, mutta seuraava mahdollinen aika olisi ensi vuoden kesällä.

– Kaverit koko ajan kyselevät, milloin muutan takaisin. Minulla on Jyväskylässä asunto, niin pitää miettiä, mitä teen sen kanssa, myynkö vai vuokraanko, Ruotsalainen toteaa.

Kiireisen naisen jouluperinteisiin kuulu joululoma Haapajärvellä, missä hänen vanhempansa ja kaksoisveljensä asuvat. Ruotsalainen paljastaa nauttivansa Suomen kaikista vuodenajoista, mutta valkea joulu on aina mieleen.

– Puhuin äitini kanssa tänään puhelimessa ja ensimmäinen kysymykseni oli, onko siellä lunta. Ainakin vielä toistaiseksi siellä on (lunta), Ruotsalainen naurahtaa.

Ensi vuodelta nainen sanoo odottavansa mukavia asioita, sillä kulunut vuosi on ollut rankka. Ex-kihlattunsa mäkihyppääjä Matti Nykäsen kuolema pysäytti koko Suomen alkuvuodesta. Ruotsalainen erosi Nykäsestä vuonna 2013.

– Matin poismeno tuli niin yllättäen. Se oli niin hirveä järkytys, ihan liian aikaisin Matti täältä lähti. Nämä ovat olleet niin hirveitä päiviä, yhtäkään päivää ei ole mennyt ilman itkukohtauksia, Ruotsalainen sanoi MTV Uutisten haastattelussa maaliskuussa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja