Matti Nykäsen rakas erikoisessa väittelytilaisuudessa

Matti Nykäsen naisystävä Susanna Ruotsalainen väittelee perjantai-iltana Jyväskylän yliopistolla väittelytilaisuudessa.

Diili-ohjelmastakin tuttu Susanna Ruotsalainen pääsee näyttämään väittelytaitojansa yllättävässä tilaisuudessa. Hän väittelee aiheesta "Onko sisäinen kauneus tärkeintä?" Jyväskylän yliopistolla järjestettävässä keskustelutilaisuudessa. Vastaväittelijänä julkkisnaisella nähdään elokuva- ja televisiotieteen dosentti Veijo Hietala.

– Susannan näkökulma asiaan on se, että sisäinen kauneus on tärkeintä. Veijo Hietala sitä vastoin lähestyy väitettä "Sisäisellä kauneudella ei pitkälle pötkitä" -näkökulmasta, tapahtuman järjestäjä Pekka Vahvanen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Arvostettu dosentti on nähty useaan otteeseen televisiossa kommentoimassa elokuva-alan ilmiöitä, ja hänet on jopa ikuistettu Vintiöt-sarjan parodiahahmoksi. Vahvanen luonnehtiikin hänen mainettaan kyseisen tieteiden parissa kaikkitietäväksi, joka on erityisen perehtynyt ihmisluontoon. Vaikka Turun yliopistossa elokuva- ja televisiotieteen lehtorina työskentelevä Veijo Hietala on jo noussut lähes kulttihahmon maineeseen elokuva-alalla, tiedottaja uskoo vahvasti Susannan mahdollisuuksiin väittelyssä.

– Täällä kukaan ei ole pärjännyt huonosti. Tapahtuman tarkoitus ei ole se, että jompikumpi voittaisi. En epäile, ettei Susanna Veijo Hietalan kanssa pärjäisi, hän kertoo.

Perinteet omaavassa keskustelutilaisuudessa on nähty aiemmin mm. tanssija Martina Aitolehti, kohublondi Johanna Tukiainen, aikuisviihdetähti Raakel Liekki ja viihdealan monitoimimies Jone Nikula. Vahvasen mukaan tapahtuma eroaa perinteisistä väittelytilaisuuksista juuri erilaisten esiintyjiensä ja ihmisläheisten aiheidensa ansiosta.

Tilaisuudessa nähdään Susanna Ruotsalaisen lisäksi presidenttiehdokas Pekka Haavisto ja kansanedustaja Silvia Modig.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat