Matti Nykäsen auto on myynnissä tamperelaisessa autoliikkeessä – BMW:llä hintaa lähes 40 000 euroa: "Ihan aito Matin auto, jonka hän on ostanut uutena"

1:50
Katso koskettava video: Matti Nykänen jakoi elämänviisauksia viimeisellä keikallaan

Edesmenneen Matti Nykäsen auto on tullut myyntiin tamperelaiseen autoliikkeeseen.

Asian vahvistaa MTV:lle Tampereen Laatuauton edustaja. Autoliikkeen mukaan Nykäsen auto on pidetty hyvässä kunnossa. Ensimmäisenä Nykäsen autosta kertoi Ilta-Sanomat.

– Kyllä tämä on ihan aito Matin auto, jonka hän on ostanut uutena, autoliikkeestä kerrotaan.

Nykäsen entinen auto on vuonna 2017 uutena ostettu BMW 520. Kyseessä on harmaa nelivetobemari vaalealla nahkasisustuksella sekä kaksilitraisella turbodiesel-moottorilla. Auton hintapyyntö on 38 900 euroa.

– Vaihto- ja myyntitarjouksia on tullut, mutta ei ole ollut vielä sopivaa. Se on ollut myynnissä vielä niin vähän aikaa.

Auto haettiin vaimon pyynnöstä

Autoliikkeen edustaja haki auton Pia Nykäsen pyynnöstä siitä paikasta, johon Nykänen oli sen viimeisen kerran jättänyt, liikkeen edustaja kertoo.

– Olihan se jännä tunne ajaa tällaisen kaverin autolla. Matti oli mukava kaveri, kyllä hän sellainen koko kansan Matti oli.

Lähes 100 tuhatta kilometriä mittarissa

Auton mittarilukemissa on 90 800 ajokilometriä, joka on suhteellisen paljon vuoden 2017 alussa hankitulle autolle, liikkeestä kerrotaan.

– Normaalisti vastaavalla autolla ajetaan 20 tuhatta kilometriä vuodessa, mutta kun hän kävi keikoilla ja ajeli paljon, niin kilometrejä on kertynyt, edustaja päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja