- kuhafile - ranskanleipä - taateleita - päärynäomena - mustia oliiveja
Aki Wahlmanin ja Matti Myllykosken menu:
Brucetta oliivi-basilika-tahnallas
4 viipaletta vuokaleipää 1 valkosipulin kynsi 4 basilikan lehteä 10 oliivia
Paahda leipä parilapannulla, voitele öljyllä ja laita pintaan muut aineet pieneksi leikattuna.
Höyrytetty kuhafile, oliivi-perunasosetta
1 kuhafile 1 dl valkoviiniä 2 rkl leipäraastetta oliiviöljyssä paistettuna 2 uuniperunaa 1/2 dl oliiviöljyä
Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Soseuta ja lisää joukkoon oliiviöljyä. Mausta suolalla ja valkopippurilla, höyrytä kannen alla kypsäksi. Laita pinnalle raastettua leipäraastetta.
Paistettua kuhaa valkosipulin yrttien kanssa
Leikkaa kuhapalat pieneksi ja paista uunissa yrttien ja valkosipulin kanssa kuumassa uunissa. Tarjoa kylmänä tai kuumana.
Taateli-joghurttivaahtoa ja liekitettyä omena-päärynää
5 taatelia 2 dl joghurttia 1 rkl sokeria 1/2 vaniljatankoa
Poista kivet taateleista ja soseuta joghurtin kanssa. Leikkaa omena-päärynästä viipaleet ja laita pannuun sokeria, paahda ruskeaksi ja liekitä liköörin kanssa