Matthew McConaughey joutui puolisonsa kanssa lennolla todella kovaan turbulenssiin – vaimo jakoi paljonpuhuvan videon koneen sisältä

Näyttelijä Matthew McConaughey koki puolisonsa Camila Alves McConaugheyn kanssa varsin töyssyisen lentomatkan.

Näyttelijä Matthew McConaugheyn vaimo Camila Alves McConaughey jakoi hänen ja miehensä kokemuksen Lufthansan lennolta, jossa matkustajat kokivat vakavaa turbulenssia 1. maaliskuuta matkalla Austinista, Teksasista, Frankfurtiin, Saksaan.

Camila jakoi 2. maaliskuuta videon, jossa näkyvät lentokoneen sisätilat sekasorron jälkeen, kun se teki hätälaskun Dullesin kansainväliselle lentokentälle Virginiassa.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Eilen illalla lennon aikana kone putosi lähes 4 000 jalkaa (reilut 1 200 metriä), 7 ihmistä joutui sairaalaan, kaikki lensi kaikkialla. Kunnioitan ympärilläni olevien yksityisyyttä, joten tämä on kaikki, mitä näytän, mutta kone oli kaaos. Ja turbulenssi jatkui. Luojalle kiitos kaikki olivat turvassa ja ok, Camila kirjoitti.

Pariskunta yöpyi lentoaseman läheisessä Marriott-ketjun hotellissa ja pääsi uudelle lennolle seuraavana päivänä.

FAA, eli Yhdysvaltain ilmailuhallinto, kertoi Peoplelle lausunnossaan, että Lufthansan lento 469 lensi yli 11 kilometrin korkeudessa Tennesseen yläpuolella, kun se joutui kovaan turbulenssiin, ja seitsemän matkustajaa joutui sairaalaan. FAA ei kertonut tarkemmin matkustajille aiheutuneista vammoista.

Matthew’lla ja Camilalla on kolme yhteistä lasta: Levi, 14, Vida, 13, ja Livingston, 10.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat