Mats Långbackan kassi:

- näkkileipää - luumuja - prk tonnikalaa - prk tomaattimurskaa - pss makaronia - mansikoita - parsakaali

Harri Syrjäsen ja Mats Långbackan menu:

Makaroni-broccolilaatikko

100 g makaronia 1/2 parsakaali 2 dl maitoa 2 dl munaa

Esikeitä makaronit. Laita uuninkestävään vuokaan, sekoita sekaan broccolit ja kaada päälle munamaito. Paista uunissa 210 c:ssa19 min .

Tonnikala-makaronihöystö

100 g makaronia 1/2 prk tonnikalaa 1/2 parsakaali 1/2 prk tomaattimurskaa hyppysellinen basilikaa 3 rkl vaahdotettua kermaa 1 dl valkoviiniä

Esikeitä makaronit, laita pannuun vaahdotetun kerman ja valkoviinin kanssa. Lisää parsakaali, tomaattimurska ja tonnikala. Viimeistele basilikalla ja juustoraasteella.

Luumu-mansikkakeitto

1/2 pss luumuja 1/2 pkt mansikoita 1 vaniljatanko 3 dl vettä Maizenaa suurustukseen 2 rkl sokeria 1 rkl voita

Laita voi ja sokeri kattilaan, lisää luumut ja mansikat, keitä 5 min. Lisää halkaistu vaniljatanko ja liekitä pohja konjakilla. Lisää vesi ja keitä 10 min, suurusta Maizenalla.

Näkkileipä-mansikka triffle

1 näkkileipä 1/2 pkt pakastemansikoita 1 dl jugurttia 1 dl kermavaahtoa 1 rkl kaakaojauhoa

Kasaa jälkiruoka lasiin kerroksittain.

Lue myös:

    Uusimmat