Matkustaja hyökkäsi bussikuskin kimppuun kesken ajon – kanssamatkustajat taltuttivat hyökkääjän: KRP tutkii ja selvittää toista vastaavaa tekoa eiliseltä

Linja-auton matkustajan epäillään hyökänneen kuljettajan kimppuun Uuraisilla Keski-Suomessa viime yönä noin kello yhden aikaan, kertoo tapausta tutkiva Keskusrikospoliisi.

Linja-auto oli lähtenyt Helsingistä ja oli matkalla Ouluun. Poliisin mukaan  välikohtauksen aiheuttanut mies nousi yllättäen istuimeltaan ja puuttui kuljettajan ajoon.

Bussissa oli muita matkustajia etummaisilla penkkiriveillä. He huomasivat välikohtauksen ja onnistuivat taltuttamaan epäillyn. Mies painettiin lattiaan ja pidettiin paikoillaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen partion saapumiseen saakka.

KRP tutkii asiaa muun muassa epäiltynä liikennetuhotyön yrityksenä ja epäiltynä lievänä pahoinpitelynä. Tutkinta on alkuvaiheessa.

Poliisi selvittää myös mahdollista yhteyttä Loimaalla eilen iltapäivällä tapahtuneeseen vastaavaan välikohtaukseen, jossa matkustajan epäillään puuttuneen linja-auton kulkuun. Tilanteissa ei tapahtunut henkilö- tai omaisuusvahinkoja.

Lue myös:

    Uusimmat