"Masturdating" on deittailutrendi, jota sinunkin kannattaisi kokeilla – tästä härskiltä kuulostavassa ilmiössä on kyse

Mariankodin asukkaita hemmoteltiin naistenpäivän kunniaksi 2:05

Kolmen vuoden jälkeen "masturdating"-ilmiö nostaa jälleen päätään, kertoo Mirror. Härskistä nimestä huolimatta trendi ei liity masturbointiin.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka vanhainkodin asiakkaita hemmoteltiin viime vuoden naistenpäivänä!

Deittailu ei aina ole sieltä helpoimmasta päästä, varsinkaan silloin, kun deitti ei vastaa viesteihin, päätyy niin sanotusti ghostaamaan tai koko Tinder on selattu läpi eikä yhtäkään potentiaalista treffikumppania ole löytynyt.

Maailmalla on kuitenkin alettu kohista jälleen "masturdating"-trendistä, joka ei varmasti johda yhtä moniin pettymyksiin kuin tavallinen deittailu.

Tästä on kyse

Toisin kuin nimestä saattaisi kuvitella, masturdating viittaa itsensä deittailuun. Tarkoituksena on siis viedä itse itsensä treffeille, vaikkapa ravintolaan, elokuviin tai ulkoilemaan.

Miksi odottaa, että joku toinen pyytäisi sinua ulos, kun voit viettää laatuaikaa itsesi kanssa? Jokainen meistä kaipaa silloin tällöin hiukan hemmottelua.

Termi syntyi jo kolme vuotta sitten

Mirrorin mukaan masturdating ei kuitenkaan ole mikään uusi termi, vaan se syntynyt jo vuonna 2015. Termiä käytettiin ilmeisesti ensi kerran Conan O’Brienin talkshow-ohjelmassa.

Nyt kolme vuotta myöhemmin masturdating on kuitenkin tehnyt paluun, ja se on erittäin hyvä asia.

Laatuajan viettäminen itsensä kanssa on todella tärkeää, sillä sitä kautta voi oppia lisää itsestään ja asioista, jotka tekevät onnelliseksi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat