Masked Singerin ensimmäinen paljastus löi myös someyleisön täysin ällikällä: "Vau!"

Maskin takaa paljastui jättiyllätys: ”Kukaan ei tiennyt” 4:02
Maskin takaa paljastui todellinen jättiyllätys, kun Kettu riisui naamionsa lauantai-iltana - "Kukaan ei tiennyt!"

Lauantaina alkaneen Masked Singer Suomi -ohjelman uuden kauden ensimmäinen paljastus ällistytti myös sosiaalisessa mediassa.

Masked Singer Suomi -ohjelman kolmas kausi käynnistyi lauantai-iltana, kun katsojat ja etsivät saivat kuulla ensimmäiset neljä esitystä. Ensimmäisenä maskinsa riisui Kettu, jonka henkilöllisyys sai Maria Veitolan, Janne Katajan, Jenni Kokanderin ja Christoffer Strandbergin ällistymään täysin. Etsivät veikkasivat Ketuksi muun muassa Remu Aaltosta, Riku Rantalaa ja Sampo Kaulasta.

Ketun seiväshyppyvihjeet eivät johdatelleet Twitter-raatiakaan suoraan entisen huippu-uimarin Jani Sievisen jäljille. Twitterissä arvaukset kohdistuivat nimittäin poikkeuksetta näyttelijä Aku Hirviniemen suuntaan.

– Kuulostaa Aku Hirviniemeltä.

– Ketun on pakko olla Aku Hirviniemi.

– Pelkästä äänestä Aku Hirviniemi, muuten ei.

Hirviniemen lisäksi Twitterissä veikkailtiin vihjeiden perusteella, että Kettu saattaisi olla aamuradiossa töissä. Useampi veikkasikin tämän perusteella, että Kettu olisi YleX:n aamusta tuttu Köpi Kallio.

Kun Sievinen lopulta riisui maskinsa, täyttyi Twitter ällistyneistä kommenteista. Etsivät ovat aiemmilla kausilla saaneet kuittailua siitä, että nämä eivät ole arvanneet hahmoja yhtä nopeasti kuin some, mutta Sievinen onnistui naruttamaan myös muutkin kuin etsivät aivan metsään.

–Tää oli hyvä, kun jopa twitterkansa oli aivan ulapalla! Twitterissä hehkutettiin.

– Vau! toinenkin twiittaaja henkäisi.

– Olipas hyvä paljastus, kun pysyi ketun persoona täysin salassa. Sievinenhän osas revitellä hyvin, oisi voinut kuunnella enemmänkin ketun esityksiä, kolmaskin totesi.

– Olipa Janilla ketunhäntä kainalossa, hyvin vedetty! neljäskin sanaili.

Video: Näin Jani Sievisen täydellinen jymäytys onnistui - kuljetettiin kuvauksiin järeästi naamioituna

Näin paljastunut hahmo naamioitui matkalla kuvauksiin 4:18

Masked Singer Suomi lauantaisin kello 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Kulissien taakse kurkataan Masked Singer: Maskin takana -ohjelmassa heti kello 21 alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat