Masked Singer Suomen suosio kasvaa kasvamistaan – ohjelmasta on tullut yksi suurimmista tv-viihdeilmiöistä

Mistä Masked Singer Suomi -sarjassa oikein on kyse? 2:06
Mistä Masked Singer -ohjelmassa on oikein kyse?

MTV3-kanavan Masked Singer Suomi on noussut kevään kuumimmaksi tv-ilmiöksi.

Masked Singer Suomen suosio kasvaa kasvamistaan. Kevään katsotuinta viihdeohjelmaa on seurannut tähän mennessä jo yli kolme miljoonaa suomalaista. Yksittäiset jaksot ovat tavoittaneet parhaimmillaan yli 1,9 miljoonaa katsojaa. Jaksojen kokonaiskeskikatsojamäärä TV ja onlinekatselu huomioiden on ollut 1,3-1,6 miljoonaa per jakso.

Masked Singer Suomen neljännen, viime lauantaina esitetyn jakson edelle on kaikkien kanavien viihdeohjelmista päässyt vain kaksi muuta MTV3:n suurmenestyjää: Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa – molemmat vuonna 2018*.

– Masked Singer Suomi on koonnut Suomen yhteen lauantai-iltaisin. Ohjelma on rikkonut kaikki sille asetetut tavoitteet ja on ollut suurenmoista seurata, miten ihmiset ovat lähteneet mukaan arvausleikkiin kilpailijoiden henkilöllisyydestä. Uusi tähti on syttynyt Suomen viihdeohjelmataivaalle ja se loistaa kirkkaana! MTV:n kanavajohtaja Iina Eloranta kuvailee tiedotteessa.

Kevään riemastuttavin aivopähkinä jatkuu tulevana lauantaina, kun Masked Singer Suomessa esitellään jäljellä olevien hahmojen ensimmäiset paljastavat esineet. Vakiopanelistien Janne Katajan, Jenni Kokanderin ja Maria Veitolan epätoivo syventyy ja selviää, kuinka viidennen maskin takana oleva henkilö on saanut narutettua panelisteja. Vierailevana panelistina nähdään hurmaava Talent Suomi -tuomari Krista Siegfrids. Ohjelman juontaaIle Uusivuori.   

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin klo 20.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, yliyönluvut 4+ -vuotiaissa.
Finnpanel Totaltv, kokonaisluvut  3+ -vuotiaissa.
Tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua

Lue myös:

    Uusimmat