Maryam Razavin ja Leo Stillmanin tytär sai nimen: "Kallein aarteemme"

Maryam Razavi odottaa jännityksellä Emma gaala -iltaa – kommentoi myös vauvauutisia:"Laskettu aika on kesän paikkeilla" 1:29
Maryam Razavi odottaa jännityksellä Emma gaala -iltaa – kommentoi myös vauvauutisia: "Laskettu aika on kesän paikkeilla"

Pariskunta sai esikoislapsensa toukokuussa.

Malli Maryam Razavi ja hänen muusikkopuolisonsa Leo Stillman saivat esikoislapsen toukokuun lopulla. Nyt pienokainen sai nimen. Razavi paljasti asian Instagram-tilillään.

CELESTIA RAZAVI STILLMAN.Kallein aarteemme, suurin rakkautemme, Razavi kirjoitta julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Mustavalkoisessa kuvassa perhe poseeraa purjeveneen kannella. 

Razavin päivitys on kerännyt lukuisia kommentteja. 

– Hän on maailman kaunein. Ja te ootte upeet vanhemmat. Onnea rakkaat! näyttelijä Minka Kuustonen kirjoittaa. 

– Kiitos ihanista juhlista, juontaja Vappu Pimiä viestittää. 

– Onnea maailman suloisimmalle tytölle ja koko triolle! laulaja Maarit Hurmerinta kirjoittaa. 

Razavi ja Stillman tutustuivat muutama vuosi sitten Emma-gaalassa. Stillman kertoi hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, että pariskunta on varautunut pienokaisen syntymään ja hankkinut tarvikkeet vauvalle jo hyvissä ajoin.

– Mun oli pakko saada hoitopöytä, vaikka jotkut sanovat, ettei sitä tarvitse. Mutta mun mielestä on ihanaa, että tuossa on hoitopöytä missä on vaipat jo valmiina, vähän pinkkiä pyyhettä ja muuta, Stillman fiilisteli.

– Hommattiin melkein heti myös vauvan kehto, se on ollut koko ajan makkarissa muistuttamassa siitä. Ihan kuin ei muuten muistaisi, muusikko nauroi.



Lue myös:

    Uusimmat