Leo Stillmanin ja Maryam Razavin esikoinen syntyi: "Me ollaan maailman onnellisimpia"

Maryam Razavi odottaa jännityksellä Emma gaala -iltaa – kommentoi myös vauvauutisia:"Laskettu aika on kesän paikkeilla" 1:29
Maryam Razavi kommentoi vauvauutisia helmikuussa: "Laskettu aika on kesän paikkeilla"

Pariskunta ilmoitti ilouutisesta Instagram-tileillään.

Laulaja Leo Stillmann ja hänen stylistipuolisonsa Maryam Razavi saivat keskiviikkona 27. toukokuuta esikoislapsensa. 

Tuoreet äiti ja isä julkaisivat ilouutisesta Instagram-tileilleen otokset.  Stillman poseeraa kuvassaan pienokainen vatsansa päällä, onnellinen hymy kasvoillaan. 

– Meille syntyi vauva. Tervetuloa beebi. Koko perhe voi hyvin ja ollaan maailman onnellisimpia. Kiitos naistenklinikan kätilöt, te teette huikeaa työtä! Oot Maryam superwoman, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen

Razavi julkaisi pienokaisesta suloisen Polaroid-otoksen, jonka viereen on aseteltu pioneja. 

Razavi ja Stillman tutustuivat muutama vuosi sitten Emma-gaalassa. Stillman kertoi hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, että pariskunta on varautunut pienokaisen syntymään ja hankkinut tarvikkeet vauvalle jo hyvissä ajoin.

– Mun oli pakko saada hoitopöytä, vaikka jotkut sanovat, ettei sitä tarvitse. Mutta mun mielestä on ihanaa, että tuossa on hoitopöytä missä on vaipat jo valmiina, vähän pinkkiä pyyhettä ja muuta, Stillman fiilisteli.

– Hommattiin melkein heti myös vauvan kehto, se on ollut koko ajan makkarissa muistuttamassa siitä. Ihan kuin ei muuten muistaisi, muusikko nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat