Martti Suosalo yllättyi Jussi-ehdokkuudestaan: En muistanut koko elokuvaa!

Näyttelijäkonkari Martti Suosalo on jälleen ehdolla parhaan miespääosa -Jussin saajaksi. Kyseisen kunnian urallaan jo kahdesti pokannut mies yllättyi iloisista uutisista.

Vuoden 2013 parhaat kotimaiset elokuvat ja niiden tekijät palkitaan helmikuussa juhlittavassa Jussi-gaalassa. Pitkän linjan näyttelijä Martti Suosalo on jälleen ehdolla parhaan miespääosan Jussin saajaksi. Samaisia patsaita Suosalo on urallaan vienyt kotiinsa jo kaksi kappaletta.

Tuorein ehdokkuus yllätti kokeneen näyttelijän.

– Onhan se tosi kiva huomionosoitus ja yllätyin kyllä, kun en itse oikeastaan muistanut enää koko elokuvaa! Olen ollut niin kiinni uudessa näytelmässä, teatteriharjoituksista tavoitettu Suosalo kertoo tunnelmistaan MTV.fille.

Suosalo on ehdolla roolistaan elokuvassa Isänmaallinen mies.

– Kuvauksissa oli mieleenpainuvan hyvä fiilinki, se jäi erityisesti mieleen. On hienoa, että elokuva on huomioitu ja jos itse olen siinä jotenkin onnistunut, niin se on kyllä 99-prosenttisesti mahtavien vastanäyttelijöiden ansiota, mies kehuu.

Helmikuiseen gaalaan Suosalo suuntaa jännittynein tunnelmin, vaikka palkinnon saamisen ja puheen pitämisen sijaan miestä pelottavat aivan muut asiat:

– Arkena ehdin nykyään niin harvoin mihinkään sosiaalisiin tilanteisiin, että jännitän sitä, kun juhlassa joutuu syömään ihmisten kanssa, Suosalo naurahtaa.

Jussi-voittajat julkistetaan Jussi-juhlassa, joka nähdään suorana lähetyksenä Kaapelitehtaalta, MTV3-kanavalla sunnuntaina 2.2. klo 19.30-22.00. Lähetyksen juontaa Mikko Leppilampi. Illan artistivieraina nähdään mm. Jenni Vartiainen sekä Eva ja Manu.

Lue myös:

    Uusimmat