Martina Aitolehti julkaisi pitkästä aikaa yhteiskuvan Stefan-rakkaansa kanssa: "Kohupari"

Rautainen nainen – triathlonisti Martina Aitolehti 7:46
Martina Aitolehti vieraili Huomenta Suomessa kesäkuussa.

Martina Aitolehti ja Stefan Therman poseeraavat yhteiskuvassa Instagramissa.

Nykyään paljolti fitness-valmennukseen keskittyvä Martina Aitolehti julkaisi yhteiskuvan miesystävänsä Stefan Thermanin kanssa.

Aitolehden Instagram-tilille julkaistu kuva on otettu peilin kautta ja kaksikko poseeraa kuvassa ulkovaatteissa. Julkaisussa Aitolehti otti kantaa lukuisiin huhuihin, joita hänen ja Stefanin ympärillä on viime aikoina pyörinyt.

– Yhteinen sunnuntai selfie (vaikka kellarissa yksin asunkin), Aitolehti kuittaili huhuille ja lisäsi vielä tunnisteen "kohupari".

– Ei vaan. Ollut ihana viikonloppu ja olipa niin kiva nähdä eilen reitin varrella omia rakkaita. Se on tosi erilaista, kun tehdä kisamatkoja kollegojen kanssa. Täällä ollaan matkalla jo takaisin Hankoon, Aitolehti jatkoi julkaisuaan.

Triathlonia harrastava Aitolehti osallistui hiljattain ensimmäiseen Ironman-kilpailuunsa. Hän kertoi Huomenta Suomen haastattelussa, että kilpailun jälkeiset päivät olivat rankkoja.

– Kyllähän sitä oli kaksi päivää kisan jälkeen aika huonossa kunnossa. Totta kai, kun vetää 12 tunnin suorituksen, keho on kipeä ja todella sekaisin.

Lue myös:

    Uusimmat