Martina Aitolehden kirjapaljastus – tapaili juontaja Mikko Leppilampea: "Olemme nähneet toistemme kasvavan"

3:08
Martina Aitolehti esiintyi näyttävässä asussa Kultainen Venla -gaalassa. Katso video.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti tekee uutuuskirjassaan paljastuksia aiemmista parisuhteistaan.

Tosi-tv-tähtenä ja monipuolisena mediakasvona tunnettu Martina Aitolehti julkaisi Elämäsi kunnossa -nimisen hyvinvointia käsittelevän kirjan. Uutuuskirjassa tähti myös avautuu omista aiemmista parisuhteistaan.

Yrittäjä Stefan Thermanin kanssa kihloissa oleva kahden lapsen äiti kertoo kirjassaan seurustelleensa juontaja Mikko Leppilammen sekä mallina tunnetun Kalle Kuvajan kanssa, ennen kuin tapasi Victoria-tyttären isän juontaja Esko Eerikäisen.

– Toisen poikaystäväni jälkeen tapailimme jonkin aikaa Mikko Leppilammen kanssa, joka oli samoilta kulmilta Munkkiniemestä. Parikymppisten vanhojen tuttujen suhde ei kuitenkaan kestänyt muutamaa kuukautta pidempään, Aitolehti kertoo kirjassaan.

Aitolehti kertoo vielä MTV Uutisten haastattelussa tarkemmin hänen ja Leppilammen suhteestaan.

– Olemme tunteneet jo yläasteelta alkaen. Mikko esiintyi Reissumies-mainoksessa, mikä oli tosi kova juttu. Olemme nähneet toistemme kasvavan ja olemme todella hyviä ystäviä. Hän on kuin veli minulle, Aitolehti kertoo.

Kirjassaan hän kertoo seurustelleensa kolme vuotta mallina tunnetun Kalle Kuvajan kanssa, joka on nykyään naimisissa juontaja Joanna Kuvajan kanssa.

– Törmäsimme mallikeikalla ja seurustelimme kolmisen vuotta. Hänen jälkeensä tutustuin Esko Eerikäiseen, joka on tyttäreni Victorian isä ja edelleen hyvä ystäväni, kirjassa kerrotaan. 

Aitolehti on jäänyt hyviin väleihin kaikkien kanssa. Leppilampi ja Aitolehti ovat osallistuneet yhdessä muun muassa kuuluisaan Ironman-kilpailuun Espanjan Marbellassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja