Mainos

Martelalle uusi toimitusjohtaja

Martela Oyj:n toimitusjohtaja Risto Koskimäki jää osa- aikaeläkkeelle ja luopuu samalla toimitusjohtajan tehtävästään. Uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.3.2002 lähtien nimitetty hallituksen puheenjohtaja Heikki Martela.

Diplomi-insinööri Risto Koskimäki on toiminut Martela Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 1989 lähtien. Hän täyttää 56 vuotta maaliskuussa 2002 ja haluaa hyödyntää mahdollisuutta siirtyä osa- aikaeläkkeelle.

Uusi toimitusjohtaja Heikki Martela on ollut Martelan palveluksessa vuodesta 1993 lähtien vastaten aikaisemmin Skandinavian alueen liiketoiminnasta ja konsernin tuotekehityksestä. Vuodesta 2000 lähtien Heikki Martela on toiminut hallituksen päätoimisena puheenjohtajana.

Vaikka Risto Koskimäki osa-aikaeläkkeen myötä luopuu konsernin operatiivisesta johtamisesta, hänen tehtävänsä tulevat edelleenkin liittymään läheisesti konsernin kehittämiseen ja yritysjärjestelyihin valitun strategian mukaisesti, Martela kertoo tiedotteessaan. Hallituksen puheenjohtajuus ei Heikki Martelan toimitusjohtajaksi siirtymisen jälkeen ole enää päätoiminen.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja