Marko Keränen nimesi itsensä ja TTK-parinsa Kiti Kokkosen hulvattomalla tavalla – tässä on "Pekka ja Pätkä" -duo!

5:21
Katso videolta, ketkä kaikki ovat mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa tällä kaudella!

Kiti Kokkosen tanssikokemus on peruja yökerhojen tanssilattioilta.

Tulevan Tanssii Tähtien Kanssa -tuotantokauden kisaajat paljastettiin 2. elokuuta yleisölle. Suomalaisten rakastama pitkän linjan näyttelijä ja komedienne Kiti Kokkonen on nähty tamppaamassa lattioita ennenkin – nimittäin yökerhojen tanssilattioita! 

Nuorena Kokkonen oli ystäviensä kanssa intohimoinen bailaaja, joka rakasti käydä viikonloppuisin tanssimassa aina teknoreivejä myöten. Aikuisiällä tanssiminen on jäänyt, mutta kaipuu heilumisen ja hytkymisen pariin on elänyt vahvana.

– Tanssiessa tuntee suurta vapautta, on vain se syke ja rytmi kehossa. Elämässä ylipäätään kaikessa on kyse rytmistä, Kokkonen toteaa.

Kokkonen kuvailee itseään ihmisenä ristiriitaiseksi tai paremminkin "rytmiltään vaihtelevaksi" – niin henkisesti kuin fyysisesti. Toisena hetkenä Kokkonen voi olla hyvinkin tehokas ja yht'äkkiä hetkeä myöhemmin maata täysin joutilaana. TTK:ssa Kokkoselle jännittävintä onkin astella estradille omana itsenään.

– En itsekään tiedä, mitä minussa tanssin myötä herää; kuoriutuuko sieltä joku itkijänainen vai suorituskeskeinen perfektionisti vai mitä on luvassa, hän nauraa.

Tulipa esiin itkijänainen tai jotain ihan muuta, on Kiti turvallisissa käsissä. Tanssiopettaja Marko Keränen on jo nimennyt kaksikon "Pekka ja Pätkä" -duoksi.

– Kiti on yllätyksiä täynnä oleva herkkä, sielukas ja hauska mimmi. Ihmiset tietävät Kitin komediennena, mutta hänessä on vakavampi puoli. On upeaa päästä näyttämään se ja leikitellä erilaisilla rooleilla hänen kanssaan, Keränen summaa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.


MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja