Kiti Kokkonen avoimena asenteista, joihin törmäsi tunnettujen vanhempien lapsena: "Tosi erikoista"

9:48
Kiti Kokkonen paljastaa luonteenpiirteensä, joita ei julkisuuskuvan perusteella välttämättä uskoisi. Katso haastattelu!

Kiti Kokkonen kertoi Kesäterassi-ohjelmassa ajatuksiaan siitä, miltä tuntui, kun molemmat vanhemmat ovat hyvin tunnettuja tekijöitä viihdealalla.

Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja ja näyttelijä Kiti Kokkonen on rakastetun Tanhupallo-hahmonsa myötä noussut koko Suomen hauskuttajaksi.

Kokkonen kertoi keskiviikkona Kesäterassi-ohjelman haastattelussa lapsuudestaan taiteilijaperheessä. Kokkosen isä oli elokuvaohjaaja Ere Kokkonen ja äiti Titta Jokinen puolestaan on tunnettu näyttelijä ja laulaja.

– Äiti on syntymähauska. Hänessä on sellaista tahatonta arjen komiikkaa, joka naurattaa minua paljon, Kokkonen muisteli lapsuuden kotiolojaan, kun Lorenz Backman tiedusteli, vitsailtiinko perheen kotona jatkuvalla syötöllä, kun vanhemmat vaikuttivat viihdealalla.

– Isä oli hyvin vakava, ja nauroi harvoin ääneen. Silloin kun se tapahtui, tuntui kuin olisi saanut jonkun spesiaalin lahjan, kun se oli niin ihanaa.

Kokkonen tunnustaa haastattelussa, että häntä häiritsi lapsena se, että hänen vanhempansa tunnistettiin. Hän myöntää myös kohdanneensa työelämään tullessaan tietynlaisia asenteita, kun tunnetut vanhemmat ovat tehneet uransa samalla alalla.

– Minuthan mainosalalla usein esiteltiin Titta Jokisen ja Ere Kokkosen tyttärenä, mikä on minusta tosi erikoista. Sitten on myös ollut kollegoita, jotka ovat ajatelleet, että heidän avullaan olen päässyt eteenpäin.

Räiskyväksi ja aurinkoiseksi mielletty Kokkonen paljastaa haastattelussa, että hänessä on luonteenpiirteitä, joita ei julkisuudessa välittyvän kuvan perusteella välttämättä tulisi ensimmäisenä ajatelleeksi. Mistä on kyse? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Kesäterassi arki-iltaisin kello 19.30 alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja