Mainos

Marko Asellin kassi:

- maustamaton hovijuusto - oranssi bataatti - tuore tonnikala - keittobanaani - verta

Keittobanaani-bataattikeitto

keittobanaani 1/2 bataatti 1 dl kermaa 1 dl valkoviiniäKuutioi keittobanaani ja bataatti. Kaada valkoviini ja kerma kattilaan, lisää banaani ja bataatti. Keitä pehmeäksi ja soseuta. Ohenna keitto tarvittaessa kermalla.

Tonnikalatoast

2 paahtoleivän viipaletta 100 g tuoretta tonnikalaa kananmuna

Paahda leivät ja paista tonnikala sekä muna. Kokoa aineksista leipä.

Veripannukakku

2 dl verta 5 rkl ruisjauhoja suolaa pippuria basilikaa

Sekoita jauhot ja veri keskenään. Hienonna basilika ja sekoita joukkoon. Lisää vielä suola ja pippuri. Paista seos pannulla ja käytä uunissa 200 c.ssa 7 min.

Brandat

1/2 bataatti 2 perunaa 100 g tonnikalaa valkosipulin kynsi 1/2 l maitoa

Keitä perunat ja bataatti kypsäksi ja soseuta. Pilko valkosipuli ja lisää maidon joukkoon. Keitä tonnikalaa maidossa 8 min. Sekoita tonnikala ja oliiviöljyä peruna-bataattiseokseen.

Tiramisu

näkkileipä 1/2 dl kahvia 1 rkl konjakkia 1 dl kermaa 2 rkl jugurttiaKostuta näkkileipä kahvilla ja konjakilla. Vatkaa kerma, lisää jugurtti. Asettele näkkileipä lasin pohjalle ja lisää kerma päälle.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.