Mark Levengood ja Jonas Gardell eroavat – suhde kesti yli 30 vuotta

Pariskunta ilmoitti eropäätöksestään Instagramissa.

Kirjailijapariskuntana tunnetut Jonas Gardell ja ruotsinsuomalainen Mark Levengood ovat päätyneet eroon. Asiasta he ilmoittivat Instagarmissa.

– Surullisena ja vahvan epätodellisuuden tunteessa kerron teille, että Mark ja minä olemme eronneet. Emme eroa avioliitosta, mutta meillä ei ole enää rakkaussuhdetta, vaan yritämme olla ystäviä. Menemme terapiaan ja katsotaan mihin se johtaa, Gardell kirjoittaa.

Levengood jakoi niin ikään ajatuksiaan eroon liittyen Instagramissa. Julkaisunsa kuvaksi hän on valinnut nostalgisen kuvan pariskunnasta vuosien takaa.

– Suurella surulla ilmoitamme tänään pitkän yhteiselon jälkeen, että olemme eronneet. Pysymme kuitenkin naimisissa ja saamme apua yrittääksemme selvittää, mikä suhteessamme on vaikeaa ja sotkuista. Lähetä lämpimiä ajatuksia tiellemme. 

Myös koomikkona tunnettu Gardell ja ruotsinsuomalainen toimittaja ja kirjailija Levengood avoituivat vuonna 2011 yli 25 vuoden suhteen jälkeen. Parilla on kaksi lasta. Gardell palkittiin keväällä 2014 Ruotsin Homo-gaalassa kruununprinsessa Victorian toimesta Vuoden Homoksi  Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin -kirja- ja tv-sarjojensa vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja