Marja Hintikka jännitti "vaihtopenkillä" Leppilampien pienokaisen syntymää: "Yksi erikoisimmista työtehtävistä koskaan"

Marja Hintikka julkaisi Instagramissa kuvan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman "vaihtopenkiltä", jossa hän jännäsi, joutuuko Mikko Leppilampi lähtemään synnytykseen kesken suoran lähetyksen.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäinen suora lähetys oli ohjelmaa juontavalle Mikko Leppilammelle viime sunnuntaina poikkeuksellisen jännittävä, sillä parin ensimmäistä yhteistä lasta odottaneen Beata Leppilammen laskettu aika oli jo ohitettu viikolla. 

– Saattaa olla mahdollista, että meikäläinen lähtee tästä lähetyksestä tärkeämpiin hommiin, Leppilampi paljasti TTK-yleisölle juuri ennen suoran lähetyksen alkua.

Leppilampi kertoi jo aiemmin kesällä MTV Uutisille, että suora lähetys jäisi kesken, jos synnytykseen tulisi lähtö.

– Jos niin käy, niin silloin kyllä lähden. Se on prioriteetti yksi. Silloin irtoaa mikki kädestä ja korvanappikorvasta, hän pohti.

Myös Tanssii Tähtien Kanssa -tiimissä oli varauduttu siihen, että Leppilammelle voi tulla äkkilähtö. Marja Hintikka paljasti maanantaina Instagram-tilillään, että hänet oli värvätty kaiken varalta paikalle. Hän poseerasi julkaisussaan täydessä tällingissä Leppilammen ja TTK:n toisen juontajan Vappu Pimiän seurassa.

– Eilen sain kunniatehtävän: istua Tanssii tähtien kanssa studiossa "vaihtopenkillä" siltä varalta, että Mikkoa tarvittaisiin ihan jossain muualla. Ja melko hilkulle se taisi mennäkin, kun hän juoksujalkaa lähti suorasta lähetyksestä, Hintikka paljasti.

– Yksi erikoisimmista työtehtävistä koskaan, ja samalla aivan ihanaa istua kulisseissa valmiina mihin vaan! Jännitti monella tapaa, mutta erityisesti Mikon puolesta. Vähän tuli tippakin linssiin, hän jatkoi.

Lapsen syntymä ei kuitenkaan lopulta osunut sunnuntai-iltaan, vaikka Leppilampi poistui Hintikan mukaan paikalta liukkaasti. Leppilampien perhe täydentyi terveellä poikavauvalla maanantain ja tiistain välisenä yönä. Tuore isä kertoi iloiset uutiset Instagram-tilillään.

– Onnellisuus ja kiitollisuus täyttää sydämen. Enempää en osaa enää elämältä toivoa. Beata Leppilampi, sä olet mun suurin sankari, ylpeä isä kirjoitti.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat