Mikko Leppilampi jännittää, osuuko tulevan lapsen synnytys juuri ensimmäiseen TTK-liveen: "Silloin irtoaa mikki ja korvanapit"

5:21
Katso videolta, ketkä nähdään syksyllä Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla!

Beata Pappin kanssa perheenlisäystä odottava TTK-juontaja Mikko Leppilampi kertoo jo jännittävänsä, mihin ajankohtaan tulevan lapsen synnytys osuu.

Ex-taitoluistelija Beata Papp odottaa parhaillaan esikoistaan avopuolisonsa, näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammen kanssa.

TTK-juhlakauttaan viettävä juontaja Mikko Leppilampi kertoi ohjelman maanantaisessa pressitilaisuudessa, että odottaa jo innolla tulevan lapsen syntymää.

– Beata on voinut tosi hyvin. Ihan poikkeuksellista, miten nautinnollista tämä on ollut. Ei ole ollut mitään ongelmaa. 

Lapsen laskettu aika sattuu juuri Tanssii Tähtien Kanssa -esittelyjakson esityspäivään eli sunnuntaihin 29. elokuuta. Sen jälkeen Leppilammella alkaakin suorien lähetysten juonnot seuraavana sunnuntaina 5. syyskuuta.

– Se voi olla todennäköistä, että se meneekin viikolla yli ja ensimmäisessä suorassa lähetyksessä tuleekin kesken kaiken lähtö synnytyssairaalaan. Jos niin käy, niin silloin kyllä lähden. Se on prioriteetti yksi. Silloin irtoaa mikki kädestä ja korvanappikorvasta, Leppilampi pohtii. 

– Tästä tulee kyllä ikimuistoinen syksy. Minulla on ollut ihan vauvakuumettakin ilmassa. 

Leppilammen esikoinen Lilia Leppilampi odottaa pikkusisarustaan myös innolla.

– Hänellä on tietysti äidin puolelta jo kokemusta pikkusisaruksista ja serkkujen puolelta pienistä lapsista. Hän on niin tottunut pieniin lapsiin ja todella innoissaan. Hän on niin hyvä pienten kanssa ja hän on varmasti iso apu tässä, Leppilampi kertoo. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja