Marja Hintikalta yllättävä aluevaltaus: "Aion käydä ammattijärjestäkurssin"

Marja Hintikka paljastaa, miten luuli pilanneensa Laulu rakkaudelle -yllätyksen 1:54
Videolla Marja Hintikka paljastaa, miten luuli pilanneensa erään Laulu rakkaudelle -yllätyksen.

Juontaja Marja Hintikkaa kiinnostaa, miksi ihmisillä kertyy nurkkiin niin paljon tavaraa.

Juontaja Marja Hintikka on tuttu kasvo suomalaisessa viihdemaailmassa, ja kokeekin saaneensa tehdä urallansa aivan unelmatöitä.

– Yritän, etten tekisi liian kauas vieviä suunnitelmia. En oikeasti tiedä, mitä vaikka viiden vuoden päästä tapahtuu. Toivottavasti saan tehdä jotakin ihmisten kanssa, Hintikka kertoi MTV Uutisille alkuvuoden ohjelmien mediatilaisuudessa 9. tammikuuta.

Hintikkaa kiinnostavat työn ulkopuolella erityisesti kodit ja ihmisten tavarasuhteet.

– Aion käydä ammattijärjestäkurssin, koska en ole itse mikään järjestyksen ihme. Olen huomannut, että liitän kotiin ja tavaroihin aika paljon tunteita. Minua kiinnostaa, miksi ihmisillä kertyy niin paljon rompetta nurkkiin. Elämme ajassa, jossa rajataan kaikki sotku ulos, oli se sitten kasvoissa tai kodissa. On todella vapauttavaa ja tärkeää, että näyttäisi myös ne sotkuiset nurkat itsestään, elämästään ja kodistaan. Haluan tehdä jotakin kodin, tavaroiden ja siivouksen kanssa. Jotakin muutakin kuin viikon sotkupostaukseni sosiaalisessa mediassa, Hintikka kertoi.

Hintikka juontaa Laulu rakkaudelle -ohjelman kolmannen kauden. Ohjelmassa antoisinta ovat hänen mielestään aidot tunteet.

– Mennään heikoille jäille, ja kontrolli lähtee. Ihmisestä paljastuu tuolloin jotakin hyvin todellista, aitoa ja ihanaa. Joskus ihminen yllättyy itsekin omasta reaktiostaan. Ne ovat kauniita hetkiä, jotka täytyy taltioida. Laulu rakkaudelle on aina hyvisten puolella, Hintikka summasi.

Ohjelman kolmannesta kaudesta juontajalle jäi erityisesti mieleen rennon letkeä tunnelma.

– Yllätettävät tulivat paikalle aivan liekeissä ja olivat jo valmiiksi todella innoissaan. Ehkä parit yöunet olivat menneet, kun mietti, kuka mahtaa yllättää. Mutta kaikki soljui eteenpäin sujuvasti, eikä tekijänä tarvinnut jännittää. Hyvin nautinnollinen kausi kaikella tavalla. Ihanaa, että Laulu rakkaudelle on lunastanut paikkansa suomalaisessa tv-viihteessä rakkauden, lämmön ja hyvän mielen ohjelmana. Siihen uskaltaa tulla jopa presidentti ja pääministeri, Hintikka päätti.

Jutun alussa olevalla videolla Marja Hintikka paljastaa, miten luuli pilanneensa erään Laulu rakkaudelle -yllätyksen.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi palaa MTV Katsomoon ja MTV3-kanavalle sunnuntaina 5.2. klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat