Sanna Marin joutuu yllätetyksi tv-ohjelmassa – samalla paljastuu pääministerin salainen fanituksen kohde

1:43
Viime kaudella juontaja Marja Hintikka joutui itse yllätetyksi Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi palaa MTV Katsomoon ja MTV3-kanavalle sunnuntaina 5.2. Avausjaksossa yllätysten tuoliin istuu muun muassa pääministeri Sanna Marin.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman kolmas kausi vie katsojat jälleen koskettavien ja riemastuttavien musiikkiyllätysten äärelle. Laulu rakkaudelle palaa MTV Katsomoon ja MTV3-kanavalle uusin jaksoin sunnuntaina 5. helmikuuta kello 19.30.

Laulu rakkaudelle -ohjelmassa päästään näkemään, kun Suomen eturivin julkkikset joutuvat odottamaan pimeällä lavalla heille räätälöidyn yllätyksen alkamista ja seuraamme, miten lavan takana jännittynyt esiintyjä kokoaa itsensä ja valmistautuu ehkä elämänsä tärkeimpään esitykseen.

Ohjelman puikoissa jatkaa kolmannellakin kaudella Marja Hintikka

– Se on aivan omanlaisensa edellisiin verrattuna. Tämä on sellainen viihdeohjelma, jossa yllätettävinä voidaan nähdä presidentti ja pääministeri, ja se on upeaa! Tässä siis pieni juonipaljastus, presidentti Tarja Halonen ja pääministeri Sanna Marin istuvat yllätysten tuolissa kolmoskaudella, Marja Hintikka vinkkaa.

Laulu rakkaudelle -ohjelmasta alkaa siis jo järjestyksessään kolmas kausi. Vieläkö ihmiset onnistutaan yllättämään?

– Nyt tehtiin kaikkien aikojen huijauksia. Käsikirjoituksissa oli joskus parikymmentä sivua pelkkää yllätettävän sumutussuunnitelmaa. Kun on kyse älykkäistä ja herkistä ihmistuntijoista, joita yllätettävien tuoliinkin monesti istahtaa, yllätysten onnistuminen vaatii nerokkuutta. Ja sitä kyllä löytyy käsikirjoitustiimistä. Ja kyllä lavalla nähdään esityksiä, jotka loksauttavat leuat paitsi katsojilta, myös yllätettäviltä, Marja Hintikka kertoo.

Tällä kaudella juontajan suosikkiyllätyksen titteli jaetaan kahden yllätyksen kesken.

– Toinen on Niina Lahtisen yllätys. Hän oli menossa jonnekin aivan muualle kuin tähän ohjelmaan ja käveli lavalle täysin pihalla villasukissa ja ulkokengissä. Ja itse yllätyksessä tehdään jo jonkinlaista musiikkiviihteen historiaa. Niin upea ja moniulotteinen se on. Tietenkin hieno oli myös pääministeri Sanna Marininhetki valkoisessa tuolissa. Ohjelmassa hänestä paljastuu fanituksen kohde, josta aiemmin ovat tienneet vain hänen läheisimmät ystävänsä, juontaja myhäilee.

Myös heidät yllätetään kauden aikana

Yllätettävien penkkiin istahtaa tälläkin kaudella suuri joukko nimekkäitä ja eri elämänaloilla ansioituneita henkilöitä. Unohtamattoman Laulu rakkaudelle -kokemuksen pääsevät nauttimaan muun muassa Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen, radiojuontaja Niko Saarinen, näyttelijä Anna Airola, viisinkertainen paraolympiavoittaja Leo-Pekka Tähti, artistit Sexmane, Juha Tapio, ABREU, näyttelijä Hannele Lauri ja monia muita.

Kauden avausjaksossa yllätysten tuoliin istuu muun muassa Veronica Verho, jonka yllättää oma rakas Juhani Koskinen sekä tietysti pariskunnan Matti-koira. Maustetyttöjen sävelin Juhani haluaa kertoa, miten rakas Veronica hänelle on.

Oman yllätyksensä ykkösjaksossa saa myös Pasi Siitonen, joka tunnetaan parhaiten artistinimellään STIG

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi palaa MTV Katsomoon ja MTV3-kanavalle sunnuntaina 5.2. klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja