Marja-aronia sopii hyvin happaman sitruksen kanssa täytteeksi kuohkeisiin rahkapulliin.
Ota pullataikinalevyjä vain pakastimesta sulamaan ja kohoamaan pöydälle levyt erilleen. Anna taikinan kohota kunnolla.
Voit painaa täytekolon suoraan pullalevyihin (neliöpullat) tai pyöritellä kohonneesta taikinasta pikkupullia normaaliin tapaan, kohottaa uudelleen ja tehdä kohonneisiin puliin lasilla syvennykset täytettä varten.
1 pkt Myllyn Paras Pullataikinalevyjä (8 kpl, pakaste)
Täyte:
1½ dl lemon curdia tai sitrusmarmeladia
n. 5 dl marja-aronian marjoja
1 tlk vaniljarahkaa (200 g)
1 tl vaniljasokeria
½ dl sokeria
1 dl kermaa
1 muna
Voiteluun:
munaa (raesokeria)
Laita jäiset pullataikinalevyt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi, peitä ne leivinliinalla ja laita ne uuniin hyvin miedolle lämmölle (50 astetta). Anna levyjen sulaa ja kohota ½-1 tunti.
