Marita Taavitsainen reissuistaan Siltsun kanssa: Jari on villikko

Iskelmätähti Marita Taavitsainen saa 20-juhlavuotiskiertueelleen esiintymään useita artisteja, joista yksi on Jari Sillanpää.

Laulaja Marita Taavitsainen juhlistaa 20-vuotista uraansa juhlakonserttikiertueen muodossa. Taavitsainen konsertoi kymmenellä eri paikkakunnalla alkaen 27. lokakuuta Oulusta.

Konserteissa tullaan näkemään vierailevia tähtiä, kuten Anna Hanski, Eija Kantola, mentalisti Noora Karma ja näyttelijä-koomikko Janne Kataja.

– En vielä tarkalleen tiedä, mikä Jannen rooli on Lahden-konsertissa. Ehkä lavalla nähdään Anita Hirvonen -tribuutti. Maitolavaa yritän parhaillaan metsästää netistä, Taavitsainen vinkkaa.

Kiertue huipentuu 18. joulukuuta Helsingin Finlandia-talolle, jossa lavalle nousee Taavitsaisen kanssa samana vuonna tangokuninkaaksi kruunattu Jari Sillanpää.

Viime aikoina tangokaksikon yhteydenpito on ollut on-off-tyylistä.

– Laitoin hiljattain surunvalittelut hänen äitinsä puolesta. Kun näemme, saatamme olla viikonkin tiiviisti tekemisisissä.

– On vaarallista lähteä hänen matkaansa, kun hän on sellainen villikko! Marita nauraa.

Taavitsaisen mukaan hän reissasi Sillanpään kanssa enemmänkin, mutta matkat jäivät lapsien myötä.

– Välillä Jari naljailee, että ”sä et enää leiki mun kanssa, kun sulla on noi lapset”. Mutta ei nyt ruveta enää säätämään, Marita hymyilee.

– Viimeksi kävimme hänen kanssaan Wienissä joulumarkkinoilla. Jarihan on aivan jouluhullu! Hän sekoaa täysin ja ostelee ihmisten kokoisia tonttuja, Marita nauraa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.