Marita Taavitsainen reissuistaan Siltsun kanssa: Jari on villikko

Marita Taavitsainen: Näin äitiys on vaikuttanut 9:00

Iskelmätähti Marita Taavitsainen saa 20-juhlavuotiskiertueelleen esiintymään useita artisteja, joista yksi on Jari Sillanpää.

Laulaja Marita Taavitsainen juhlistaa 20-vuotista uraansa juhlakonserttikiertueen muodossa. Taavitsainen konsertoi kymmenellä eri paikkakunnalla alkaen 27. lokakuuta Oulusta.

Konserteissa tullaan näkemään vierailevia tähtiä, kuten Anna Hanski, Eija Kantola, mentalisti Noora Karma ja näyttelijä-koomikko Janne Kataja.

– En vielä tarkalleen tiedä, mikä Jannen rooli on Lahden-konsertissa. Ehkä lavalla nähdään Anita Hirvonen -tribuutti. Maitolavaa yritän parhaillaan metsästää netistä, Taavitsainen vinkkaa.

Kiertue huipentuu 18. joulukuuta Helsingin Finlandia-talolle, jossa lavalle nousee Taavitsaisen kanssa samana vuonna tangokuninkaaksi kruunattu Jari Sillanpää.

Viime aikoina tangokaksikon yhteydenpito on ollut on-off-tyylistä.

– Laitoin hiljattain surunvalittelut hänen äitinsä puolesta. Kun näemme, saatamme olla viikonkin tiiviisti tekemisisissä.

– On vaarallista lähteä hänen matkaansa, kun hän on sellainen villikko! Marita nauraa.

Taavitsaisen mukaan hän reissasi Sillanpään kanssa enemmänkin, mutta matkat jäivät lapsien myötä.

– Välillä Jari naljailee, että ”sä et enää leiki mun kanssa, kun sulla on noi lapset”. Mutta ei nyt ruveta enää säätämään, Marita hymyilee.

– Viimeksi kävimme hänen kanssaan Wienissä joulumarkkinoilla. Jarihan on aivan jouluhullu! Hän sekoaa täysin ja ostelee ihmisten kokoisia tonttuja, Marita nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat