Mainos

Marinoidut munakoisot

  • n. 750 g kokoinen munakoiso
  • vajaa desi oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 sardelli pieneksi pilkottuna
  • 2 rkl tuoretta persiljaa pieneksi pilkottuna
  • suolaa, pippuria

Leikkaa munakoiso vinosti paksuiksi viipaleiksi. Pane lävikköön, ripottele päälle suolaa ja anna seistä n. 30 min. Huuhtele ja kuivaa.

Vatkaa öljy, viinietikka, valkosipuli ja sardelli tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna hiukan öljyä pannussa ja ruskista munakoisot erissä. Siirrä kulhoon, sekoita kastike ja persilja joukkoon. Marinoi vähintään 4 h. Tarjoa huoneenlämpöisenä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.