Marinoidut munakoisot

Marinoidut munakoisot
Marinoidut munakoisotMTV3/CampoViejo
Julkaistu 27.02.2007 14:56(Päivitetty 30.03.2007 14:38)
  • n. 750 g kokoinen munakoiso
  • vajaa desi oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 sardelli pieneksi pilkottuna
  • 2 rkl tuoretta persiljaa pieneksi pilkottuna
  • suolaa, pippuria

Leikkaa munakoiso vinosti paksuiksi viipaleiksi. Pane lävikköön, ripottele päälle suolaa ja anna seistä n. 30 min. Huuhtele ja kuivaa.

Vatkaa öljy, viinietikka, valkosipuli ja sardelli tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna hiukan öljyä pannussa ja ruskista munakoisot erissä. Siirrä kulhoon, sekoita kastike ja persilja joukkoon. Marinoi vähintään 4 h. Tarjoa huoneenlämpöisenä.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle