Mainos

Marimekon värikkäät uutuudet

Mitä kuuluu Marimekon sisustusmaailmaan tänä keväänä? Luvassa on muun muassa hyviä uutisia kaikille tapetoijille!

Kevättä kohti kuljettaessa sisustajalle alkaa tulla värien ja voimakkaiden kuvioiden nälkä. Marituotteet ovat takuuvarma valinta toivottaa valoisampi ja värikkäämpi vuodenaika pikkuhiljaa tervetulleeksi.

Helpoimmalla sisustaja pääsee päivittämällä esimerkiksi sänkyvaatteita.

Kaupunkeja ja kansanperinnettä

Marimekon kevään ja kesän 2009 kiinnostavissa uusissa kangasmalleissa näkyy muun muassa vaikutteita niin elämää kuhisevasta kaupunkimiljööstä (Maija Louekarin Ruutukaava) kuin juhlavuottaan viettävästä Kalevalastakin. Viimeksi mainittu onkin ollut suunnittelija Sanna Annukalle varsinainen runsaudensarvi: monisäikeisiin kuvioihin on punottu muun muassa Sampo sekä Väinämöisen soitto hauenluisella kanteleella.

Kappaleittain myytävä taidekangas Ihmemaa kuvaa puolestaan Kalevalan maisemia sekä järveä, jossa siika tarinan mukaan nielaisi taivaalta pudonneen tulikipunan.

Kansallisperintöä modernissa muodossa toistavat kankaat sopivat paitsi omaan kotiin myös lahjaksi ulkosuomalaiselle ystävälle tai muualle muuttaneelle.

Paina pääsi Kivikkoon...

Keväällä 2009 myös kalustepuolelta kuuluu uutta: Ilkka Suppasen suunnittelema suosittu Kirstu saa sisaruksen, monikäyttökalusteeksi kutsutun pehmeänpyöreän Kivikon.

Kivikkoa voi koon mukaan käyttää yhtä hyvin tyynynä kuin istuimenakin. Kalustetta on kolmea kokoa, joten erikokoisista Kivikoista voi koota muhkeita, muunneltavia ryhmiä. Kivikko on kotonaan niin lattialla kuin sängylläkin – sikäli mikäli lapset eivät omi sitä omiin leikkeihinsä, siksi paljon Kivikko houkuttelee rakentamaan niin majoja, lumiukkoja kuin linnoituksiakin.

Kivikko kutkuttaa varmasti varttuneemmankin mielikuvitusta ja suorastaan houkuttelee koskettamaan ja ottamaan kantaa. Valmistajan mukaan Kivikko onkin mitä sosiaalisin kaluste!

Monikäyttökalustetta saa kolmella eri kankaalla verhoiltuna: vaihtoehtoina ovat tyylikkään eleettömät musta ja valkoinen tai reipas puna-pinkki väri.

Marikuosi levittyy seinälle

Tapetointia suunnitteleville Marikuosien ystäville yhtiöllä on myös kiinnostavaa kerrottavaa: Marimekko on sopinut tapettien valmistuksesta ja jakelusta italialaisen Sirpi S.p.A:n kanssa. Marimekko-kuvioiset tapetit tulevat kauppoihin huhtikuussa 2009. Ensimmäisessä mallistossa on mukana niin Marimekon rakastetuimpia klassikkokuvioita kuin uudempiakin tuttavuuksia. Myöhemmin kuviomaailmaa on tarkoitus kasvattaa ja monipuolistaa vuosittain.

– Tapettimallisto tuo Marimekon kuviot uuteen, mutta designillemme hyvin luontevaan tuotekategoriaan, joka sopii loistavasti kokonaisvaltaiseen lifestyle-ajatteluumme", sanoo Marimekon toimitusjohtaja Mika Ihamuotila.

– Viime vuosina Marimekko-tapeteille on muodostunut jo suurta kysyntää sisustustrendien kehittyessä kuvioita ja väriä suosivaan suuntaan. Yhteistyössä Sirpin kanssa voimme tuoda entistä runsaammin iloa ja kauneutta ihmisten arkeen.

Lähde ja kuvat: Marimekko
Teksti: Hanna Myllys / Mediafocus

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja