Marimekko pääsi vihdoinkin New Yorkin muotiviikoille – katso kuvat hätkähdyttävästä näytöksestä!

Marimekon muotinäytös nähtiin vastikään ensimmäistä kertaa New Yorkin arvostetuilla muotiviikoilla. Näytös oli menestys.

Suomalaisen Marimekon ensiesiintyminen arvostetuilla New Yorkin muotiviikoilla herätti paljon positiivista huomiota. Marimekko ei ollut luopunut omintakeisesta tyylistään, vaikka näyttäytyminen Ison Omenan muotiviikoilla olikin harvinaislaatuinen tilaisuus.

Persoonallinen näytös herättää keskustelua

Marimekko ei ollut luopunut persoonallisista valinnoista, joita brändin catwalk-näytöksissä on Suomessa nähty. New Yorkissa Marimekon catwalk-showta ihastelleiden katseet kiinnitti persoonallisten asujen lisäksi mallien paljaat jalat.

Suurilla näytöslavoilla ihastellaan harvoin malleja, joilla ei ole jalassaan korkokenkiä. Marimekon mallit astelevatkin usein catwalkilla paljain jaloin.

Erikoisia mallivalintoja

Yleisön yllätykseksi Marimekon näytöksen aikana lavalla asteli nuorien mallien rinnalla myös ikääntyneempiä mallikonkareita. Tämäkin oli positiivinen poikkeus muotimaailman nuorikoiden rinnalla.

Persoonallisuus on läsnä Marimekon näytöksissä

Marimekon muotinäytöksissä on jo pitkään noudatettu tyylikkäästi erilaisia teemoja. Brändin vaatteissa astelleita malleja on Suomessa ihasteltu mitä erikoisemmilla catwalkeilla. Viimeisimmissä Marimekon Suomessa nähdyissä muotinäytöksissä mallit ovat astelleet muun muassa erehdyttävästi metsää muistuttaneessa miljöössä sekä veden päällä.

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja