Mariah Carey arvostelee Kim Kardashianin pika-avioliittoa?

Mariah Carey innostui latelemaan kommentteja, joiden tulkittiin viittaavan tosi-tv-tähti Kim Kardashianin lyhyeen avioliittoon.

Laulaja Mariah Carey innostui korostamaan aitouttaan taannoisessa haastattelussa. Komenttien arvellaan tarkoitetun Kim Kardashianin arvosteluksi.

Kim Kardashian oli aviossa koripalloilija Kris Humphriesin kanssa vain 72 päivää. Häitä on arvosteltu julkisuustempuksi. Näyttelijä Mariah Careykin innostui kertomaan omat kommenttinsa

– Minä olen aito ihminen. En aio esitellä epäaitoja kasvojani Hollywoodille, Carey latasi.

– Minä tiedän, että Hollywoodissa avioidutaan ja erotaan usein nopeasti. Useilla on hetkensä julkisuuden kirkkaimmassa valokeilassa ja seuraavassa hetkessä jo erotaankin. Minä uskon, että se on heille hyvin kivuliasta, salaperäinen Carey analysoi.

Kun paikalla ei oltu mielissään Carey kommenteista, päätti hän pyytää peräti anteeksi.

– Olen pahoillani. Kerroin vain oman mielipiteeni, Carey muistutti.

Carey innostui paljastamaan myös oman avioliittonsa salaisuuden. Carey on ollut aviossa vuodesta 2008 rap-artisti Nick Cannonin kanssa.

– Meillä ei jakauduta kotona tiimeihin. Minä ja Nick olemme aina samaa joukkuetta. Joskus ajamme toisemme hulluuden partaalle. Siksi meidän avioliittomme ei ole päättynyt neljän kuukauden jälkeen, Carey kertoi.

MTV3/Helmi

Lähde: NYPost

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja