Maria Veitola poseeraa hillittömissä kuvissa kuin Kardashianit konsanaan – lähettää yllättävän viestin Hollywoodin seurapiirikaunottarille

Aamukylässä Maria Veitola 9:06
Maria Veitola vieraili Huomenta Suomessa lokakuussa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaansa luotsaava juontaja, toimittaja Maria Veitola lähettää Kardashianin perheelle yllättävän viestin. 

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola julkaisi Instagramissa hillittömän kuvasarjan, jossa hän poseeraa isänsä vanhassa lämpökerrastossa ja tonttulakissa Kardashianeiden tyyliin. 

Veitola kertoo kuvan yhteydessä hartaasta toiveestaan. 

– Rakas Joulupukki. Vielä semmoinen jälkijättöinen toive, että pääsisinpä ensi vuonna Kardashianeille yökylään. Kirjoitin tästä toiveesta jo Toisinpäin -kirjassani, mutta ehkä et ole kiireiltäsi ehtinyt vielä lukemaan sitä. Eniveis. Keeping Up with the Kardashians on yksi lemppari tv-ohjelmistani, ja minulla olisi kauheasti kysyttävää koko porukalta.

Veitola muistelee samalla yökyläreissuaan Teemu ja Sirpa Selänteen luoksi. Tuolloin hän oli saanut katsojalta palautetta pukeutumisestaan. Hän kertoo myös viisastuneensa tästä eikä aio enää toistaa virhettään, mikäli pääsee Kardashianeiden luokse yöksi. 

– Pukeuduin kuulemma kuin maalaistollo. En usko, että minua tarvitsee enää hävetä, sillä olen kovasti opiskellut, kuinka siellä Los Angelesissa ollaan.

– Harjoittelin taas jouluna eri asentoja isäni vanhassa lämpökerrastossa, joka on kyllä valitettavan nyppyyntynyt ja lurpahtanut. Sitä ei ehkä kannata ottaa mukaan. Vai mitä sanot? Veitola vitsailee. 

Lue myös:

    Uusimmat