Maria Veitola juhlisti 50-vuotissyntymäpäiväänsä – juhlien teemana oli pyjamabileet

Maria Veitola kertoo ohjelmistaan ja työstään 11:15
Katso video! Maria Veitola vieraili MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa elämästään.

Juontaja, toimittaja juhlisti 50-vuotissyntymäpäiviään lauantaina. Yökylässä Maria Veitola -ohjelman keulakuva valitsi juhlien teemaksi pyjamabileet. 

Juontaja, toimittaja Maria Veitolan 50-vuotissyntymäpäiviä vietettiin lauantaina teemalla pyjamabileet. Yökyläilyjen kuningatar oli panostanut juhlien teemaan ja juhlavieraat pääsivät huilahtamaan juhlinnan lomassa pinkillä sängyllä. Juhlissa vieraina nähtiin useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten muun muassa Sami Sykkö, Pipsa Hurmerinta, Amira Khalifa, Ile Uusivuori, Marja Hintikka, Laura Haimila ja Benjamin Peltonen

Veitola täytti 50 vuotta 26. helmikuuta. 

Veitola julkaisi syntymäpäivänään Instagramiin synttärikuvaparin, joista toisessa on lapsena ja toisessa nyt 50-vuotiaana. Postauksen yhteyteen Veitola oli kirjoittanut pohdiskelevan tekstin. Hän aloittaa kirjoituksen miettimällä, kuinka aika menee niin nopeasti.

– Mähän oon se nuori, rohkea, utelias, sinnikäs, herkkä ja vähän omituinen tyyppi. Ainiin olen edelleen, paitsi nuori. Mikä minä sitten olen? Olenko vanha? En kai vielä. Ei tunnu siltä, Veitola kirjoittaa.

Näet molemmat kuvat klikkaamalla postauksessa näkyvästä nuolesta oikealle!

Hän kertoo innostuvansa joka päivä siitä, että saa olla terve ja elossa. Hän myös kiittää ihmisiä, jotka kannustivat häntä vaikeina nuoruuden aikoina.

– Sitten lapsuuden minun parhaat vuodet on tähän mennessä olleet 40–50. Luulen että tämä vain paranee. En malta odottaa, Veitola lopettaa.


Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta! Sarja alkaa MTV3-kanavalla 27.3. klo 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat