Maria Veitola täytti 50 vuotta: "Olenko mä vanha? En kai vielä. Ei tunnu siltä"

Maria Veitola kertoo ohjelmistaan ja työstään 11:15
Katso video! Maria Veitola vieraili MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa elämästään!

Suosikkihuontaja ja toimittaja Maria Veitola täytti 50 vuotta.

Suosittu toimittaja ja juontaja Maria Veitola täytti 50 vuotta. 26. helmikuuta syntymäpäiviään viettänyt Veitola julkaisi Instagramiin synttärikuvaparin, joista toisessa on lapsena ja toisessa nyt 50-vuotiaana. Postauksen yhteyteen Veitola on kirjoittanut pohdiskelevan tekstin. Hän aloittaa kirjoituksen miettimällä, kuinka aika menee niin nopeasti.


– Mähän oon se nuori, rohkea,utelias,sinnikäs, herkkä ja vähän omituinen tyyppi. Ainiin olen edelleen, paitsi nuori. Mikä minä sitten olen? Olenko vanha? En kai vielä. Ei tunnu siltä, Veitola kirjoittaa.

Näet molemmat kuvat klikkaamalla postauksessa näkyvästä nuolesta oikealle!

Hän kertoo innostuvansa joka päivä siitä, että saa olla terve ja elossa. Hän myös kiittää ihmisiä, jotka kannustivat häntä vaikeina nuoruuden aikoina.

– Sitten lapsuuden minun parhaat vuodet on tähän mennessä olleet 40–50. Luulen että tämä vain paranee. En malta odottaa, Veitola lopettaa.

Monet Veitolan seuraajat ja julkisuudesta tunnetut henkilöt kiirehtivät onnittelemaan syntymäpäiväsankaria.

– Onnea rakas ystävä! Onneksi olet vasta 50-vuotias. Sinulla on niin valtavasti annettavaa. Upeaa, että sinussa elää karjalaisen mummon viisaus, urbaaniin teinin energia, älykkö, hullukko, vapaus ja reflektio. Kohta juhlitaan, juontaja Christoffer Strandberg onnittelee.

– Onnea sinä upea sielu ihana kaunis olento, taitelija Manuela Bosco kirjoittaa

– Valtavasti onnea Maria! Olet esikuva kaikille naisille! Olet sydämellinen, viisas ja rohkea, viulisti Linda Lampenius kommentoi.



Lue myös:

    Uusimmat