Mari Sainio pitkästä liitostaan: Näin kipinä säilyy suhteessa

Juontajan hommiin viime syksynä palannut Mari Sainio on viihtynyt BB-ohjaaja Kim Sainion kainalossa jo seitsemän vuotta. Kaksikon pitkän liiton salaisuus piilee yhteisissä hetkissä, joiden vietosta ei laisteta arjen pyörteissäkään.

Mari Sainio palasi BB-puikkoihin monen vuoden tauon jälkeen viime syksynä. Big Brother on ollut suuressa roolissa naisen elämässä muussakin mielessä kuin urakuvioiden suhteen, sillä Sainio tapasi myös aviomiehensä, BB-ohjaaja Kim Sainion, aikoinaan ohjelman kautta.

Pari on viihtynyt yhdessä jo vuosien ajan, mutta Sainio muistaa kaksikon ensikohtaamisen edelleen hyvin.

– Kyseessä oli yli sadan hengen BB-palaveri, mutta Kimin koko olemus – se karisma ja se maskuliinisuus, mikä siitä huokui – veti minulta jalat alta, Sainio muistelee.

– Sellainen sielujen sympatia mikä meillä on, on varmaan aika harvinaista. Harvoin kaksi niin täydellisen toisilleen sopivaa ihmistä löytää toisensa.

Myöhemmin ilmeni, että pariskunta jakaa myös samanlaisen huumorintajun ja taipumuksen spontaaniuteen ja joskus hulluihinkin asioihin. Yöllä, kun lapset nukkuvat, aviopari saattaa pelata keskenään erän pöytälätkää, vaikka seuraavana aamuna olisi aikainen herätys.

Yllättävät kohtaamiset saattavat vielä vuosienkin liiton jälkeen aiheuttaa parisunnassa hämmentäviä reaktioita.

– Kerran, kun olin vetämässä ryhmäliikuntaa, Kimi ilmestyi yllättäen salin ovelle. Minulla meni askeleet ja sanat ihan sekaisin, kun jäin suu auki tuijottamaan häntä, Sainio nauraa.

Kipinä tallella vuosien jälkeenkin

Kipinä ei ole vuosien saatossa kadonnut parin elämästä mihinkään, ja sen on moni ulkopuolinenkin pannut merkille. Se, miten kaksikko kohtelee toisiaan, huomataan.

– Big Brotherissa yhdessä työskennellessämme moni tuli sanomaankin, että te puhutte ihanasti toisillenne ja otatte toisenne upeasti huomioon.

Kaksikon pitkän liiton salaisuudeksi Sainio nimeää yhteiset hetket, joiden vietosta ei luisteta, vaikka arjessa olisi kuinka kiire. Sainio huomaa omasta käytöksestään, milloin on tarve päästä viettämään omaa aikaa miehen kanssa.

– Se voi olla vaikka vain leffassa tai ravintolassa käymistä, ja joskus voidaan yöpyä hotellissa ja nauttia seuraavana päivänä siellä ihana aamupala.

– Jos työputki alkaa olla liian pitkä, huomaan itsekin, että alan tiuskia toiselle. Silloin sanon siitä ääneen ja se aika vain raivataan jostain. Meillä apuna on myös ihana tukiverkko, jonka ansiosta lapsille on aina saatu hoitaja yhdellä puhelinsoitolla, Sainio sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat