Mari Kiviniemi sai idean pukuunsa prinsessa Victorian häistä

Pääministeri Mari Kiviniemi kertoo SuomiTV:n Linnan juhlat -haastattelussa, että sai inspiraation vihreään iltapukuunsa prinsessa Victorian häistä. Mitä muut tunnetut vieraat paljastavat puvuistaan?

Pääministeri Mari Kiviniemi ihastutti Linnan juhlissa kirkkaanvihreässä iltapuvussa.

Hän paljasti SuomiTV:n Linnan juhlat -ohjelmassa, että ehdotti itse kirkasta väriä.

– Halusin vihreän puvun. Idean sain prinsessa Victorian häistä. Näin siellä kuningatar Margareetalla vihreän puvun, siitä se lähti, Kiviniemi paljastaa.

Tanja Karpela ei stressaa juhlapuvuista

Kansanedustaja Tanja Karpela kertoo SuomiTV:lle, että hänen punainen pukunsa oli suunnittelija Sinikka Nikanderin käsialaa.

– On tunnustettava, että minulla on äärettömän vähän aikaa miettiä pukuja. Työt pitää kiireisenä. Voin aina juoka vuosi luottaa Sinikka Nikanderiin, kuten tänäkin vuonna. Sitä kautta olen päässyt helpommalla, yksi murhe vähemmän, hän sanoo.

Kansanedustaja Päivi Räsänen halusi muistaa itsenäisyyttä myös puvussaan.

– Olen pitkään ajatellut, että haluan pukeutua Suomen lipun väriin. Tässä on siitä kysymys, hän kertoo.

Nasima Razmyar tyytyväinen pukuunsa

Vuoden pakolaisnainen ja MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -tähtioppilas Nasima Razmyar kuvaili pukuaan heleänväriseksi ja yksinkertaiseksi.

– Tämä on hyvin yksinkertainen ja tyyliini sopiva. Värit ovat hyvin heleät, mutta silti on kultaista ja hopeaa, sitä halusin. Päällimmäisin ajatus oli, että haluan yksinkertaisen puvun, jota on mukava kantaa. Itse olen tyytyväinen, Razmyar iloitsee.

– Lyhyen aikataulun takia tämä on Meslewin liikkeestä. Kun näin puvun, tiesin, että tämä on minun pukuni, hän kertoo SuomiTV:lle.

Luistelija Laura Lepistö kertoo, että hänen pukunsa on Elina Louerannan ja Marika Mansikkamäen tekemä.

– Elina tekee myös kisapukuni, tällä kertaa hän teki myös Linnan juhla -pukuni. He suunnittelivat ja muokkasivat tämän yhdessä, Lepistö selittää.

– Kimallusta löytyy kisapuvustakin, joten ei varmaan yllätä! hän nauraa SuomiTV:lle.

MTV3/Helmi

Lähde: SuomiTV:n Linnan juhlat

Kuvat: All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat