Marcus Grönholmin talli taistelee titteleistä rallicrossin MM-sarjassa – harmittelee yhtä asiaa: "Muuten hän ajaisi mestaruudesta"

Grönholm spinnaili Ruotsin lumiränneissä 1:32
Videolla Marcus Grönholmin otteita Ruotsin MM-rallista tältä kaudelta.

Marcus Grönholmin Rallicross -talli GRX Taneco Team valmistautuu paraikaa viikonloppuna ajettavaan Kanadan osakilpailuun. Tallissa ajaa Grönholmin poika Niclas. MTV Urheilu tavoitti Grönholmin tulevan kisaviikonlopun tiimoilta.

Rallicrossin MM-sarjassa on vietetty neljän viikon kesätaukoa ja nyt vuorossa on kauden seitsemäs kilpailu. Kaudessa ajetaan yhteensä kymmenen osakilpailua. 

– Sen verran tässä on ollut taukoa, että ajohalut ovat kyllä nyt korkealla ja akut ladattuina. Odotan innolla viikonlopun kisaurakkaa, sillä on nähty, että meidän auto on iskussa radalla kuin radalla. Katuradalla ei ole varaa pieniinkään virheisiin, joten siinä on kova haaste kaikille kuljettajilla, Niclas summaa Grönholmien tiedotteessa.

Niclas on MM-sarjassa viidentenä 45 pistettä jäljessä MM-sarjaa johtavaa Ruotsin Kevin Hansenia. Tallipisteissä tiimi on toisena, eroa kärkeen 18 pistettä. Tallisarjaa johtaa Team Hansen. Nuoremmalla Grönholmilla jäi väliin Belgian ja Ison-Britannian osakilpailut sairastumisien takia.

– Neljä kisaa on jäljellä ja Niklaksella on aika ero, pitää olla jo tuuria, jos haluaa saada kärkeä kiinni, kun hänellä jäi pari kisaa ajamatta. Jälkikäteen tietysti harmittaa, koska muuten hän ajaisi mestaruudesta, Marcus Grönholm sanoi MTV Urheilulle.

– Sille ei voinut mitään, kun tuli sairaaksi. Siinä mielessä aivan huippusijoitus jää varmaan saamatta, mutta silti on ollut hyvä vuosi. Autot toimivat hyvin ja toinen kuski on väläytellyt välillä ihan hyvin, Grönholm jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat