Mainos

Marco Bjurström: 44-vuotiaaksi hirveksi tanssin paljon

Marco Bjurström kävi Radio Novan Miesystävä-vieraana. Tanssija kertoi herkistyneensä tänä syksynä monta kertaa lahjakkuuden edessä.

Suomen suosikkijuontaja, tanssija ja tanssinopettaja Marco Bjurström kertoo Vapaalla ja Viihteellä -ohjelmassa kuinka tanssi on vahvasti läsnä hänen elämässään.

– Opetan säännöllisesti, kolme päivää viikossa ja joka toinen viikko myös lauantaisin. Näin 44-vuotiaaksi vanhaksi hirveksi tanssin paljon. Tehtäväni tanssinopettajana on saada muut kukoistamaan ja vitsi, se on hienoa!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa aikaisemmin juontanut Bjurström nähtiin tänä syksynä Dance-tanssikilpailun tuomaristossa. Hän kertoo, että ohjelman teko on ollut kaikille tunteikas matka.

– Suurin ongelma on ollut se, että kun joku putoaa, olemme kaikki kyyneleet silmissä. Hekin, jotka ovat päässeet jatkoon, ovat olleet surullisia, koska heidän kaverinsa ovat tippuneet. Kukaan ei ole osannut omasta jatkoon pääsystään iloita, Bjurström päivittelee.

Mies paljastaa, että hänen seuraava iso tv-hankkeensa sijoittuu koululaisten musikaalimaailmaan. Bjurströmin mielestä tärkeintä on korostaa, että kaikki nuoret eivät suinkaan voi huonosti, vaan kouluista löytyy upeita oppilaita ja opettajia, jotka ovat erittäin lahjakkaita ja innokkaita luomaan uutta.

Bjurström kertoo haastattelussa myös, mikä tekee hänestä hirviöjyrän ja sen, milloin hänelle on naurettu päin naamaa.

lauantaisin klo 14-15 Radio Novalla

MTV3 Helmi

Kuva: MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.