Manuela Boscon kassi:

- 1 prk tonnikalaa - 2 vihreää omenaa - munakoiso - kirsikkatomaatteja - 1 prk raejuustoa - oliiveja - jugurttirusinoita

Antti Vahteran ja Manuela Boscon menu:

Marinoidut kirsikkatomaatit

rasia kirsikkatomaatteja 2 dl kivettömiä oliiveja (vihreitä tai mustia) 0,5 dl oliiviöljyä 1 rkl balsamico- viinietikkaa 2 tippaa tabascoa silputtua tuoretta basilikaa mustapippuria Maldon- suolaa

Kasta tomaatit kiehuvaan veteen muutamaksi sekunniksi, nosta tomaatit kylmään veteen. Poista kuori ja sekoita muiden aineiden kanssa keskenään. Sekaan voit lisätä mozzarellajuustoa, avokadoa jne. Tarjoile grillatun lihan tai kalan kanssa.

Gratinoitu tonnikala

1 prk tonnikalaa 1 dl silputtuja mustia oliiveja 1 dl raejuustoa 1 dl silputtua ruohosipulia mustapippuria Maldon- suolaa

Sekoita keskenään oliivit, raejuusto, ruohosipuli ja mausteet. Poista tonnikalasta liemi ja nosta leivinpaperin päälle. Lisää päälle raejuustoseos ja grillaa 225 asteisessa uunissa 10- 15 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa.

Grillattu munakoiso

1 munakoiso oliiviöljyä Maldon- suolaa mustapippuria

Leikkaa munakoiso pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Mausta oliiviöljyllä ja suolalla. Grillaa parilapannussa molemmin puolin kevyesti, mausta vielä pippurilla.

Sokeriomenat ja vaniljakerma

2 omenaa 1 dl hienoa sokeria 0,5 dl vettä 1 vaniljatanko 0,5 Grand Marnier- likööriä 2 dl kermaa 0,5 dl jogurttirusinoita

Kuori omenat, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Sulata sokeri pinnoitetulla pannulla. Lisää omenat, likööri, puolikkaan vaniljatangon sisus ja vesi. Anna kiehua miedolla liedellä, kunnes omenat ovat lämmenneet. Sekoita kevyesti vatkattu kerma, puolikkaan vaniljatangon sisus ja pieneksi pilkotut rusinat keskenään. Tarjoile kylmä kermaseos lämpimien omenoiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat