Manchester Unitedia suosineella farssilla välitön seuraus: tuomarikolmikko hyllylle Valioliigassa

Tulosruutu: Manchester United kahmaisi täydet pisteet ottelussa Wolvesia vastaan

Manchester Unitedin ja Wolverhamptonin välinen ottelu päättyi ristiriitaisissa tunnelmissa, kun Wolvesin pyynnöt rangaistuspotkusta sivuutettiin ottelun lisäajalla. United voitti ottelun 1–0. Ottelun erotuomarikolmikko ei tuomitse ensi viikonlopun Valioliiga-otteluissa.

Britannian yleisradioyhtiö BBC uutisoi verkkosivuillaan, ettei Manchester Unitedin ja Wolvesin välisessä ottelussa tuominnut erotuomarikolmikko ole saanut tehtäviä ensi viikonlopun Valioliiga-peleihin.

Sekä ottelun erotuomari Simon Hooper että videotarkastuksesta vastaavat avustavat erotuomarit Michael Salisbury ja Richard West jäivät tällä kertaa ilman työtehtäviä.

BBC yhdistää tuomarikolmikon hyllytyksen maanantai-illan otteluun, jossa nähtiin eri tulkintojen mukaan selvä tuomarivirhe. Muun muassa Wolvesin päävalmentaja Gary O'Neil paljasti erotuomarijohtaja Jon Mossin pyytäneen häneltä anteeksi ottelussa nähtyä ratkaisua olla antamatta rangaistuspotkua pelin loppuhetkillä.

Manchester Unitedin maalivahdin Andre Onanan katsottiin rikkoneen rangaistusalueen sisällä Wolvesin Sasa Kalajdzicia ilman minkäänlaista kontaktia pallon kanssa.

– Jon Moss sanoi, että se oli selvä rangaistuspotku ja se olisi pitänyt antaa – reilua häneltä, hän pyysi anteeksi, O'Neil totesi BBC:n mukaan ottelun jälkeen.

– Hän ei voinut uskoa sitä, että kentällä ollut erotuomari ei antanut sitä, ja että VAR ei puuttunut tilanteeseen.

O'Neilille kerrottiin ottelun aikana, ettei Onanan ja Kalajdzicin törmäyksessä nähty selvää rikettä.

Manchester United nappasi täydet kolme pistettä puolustaja Raphaël Varanen 76. minuutin puskuosumalla.

Lue myös:

    Uusimmat