Manchester United palasi Valioliigan kärkeen Paul Pogban unelmalaukauksella

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United nousi Valioliigan kärkeen voitettuaan keskiviikon myöhäispelissä Fulhamin 2–1.

Kotonaan pelannut Fulham teki ensimmäisen maalin jo viisi minuuttia pelin alkamisen jälkeen, mutta United tasoitti ottelun reilu vartti myöhemmin. Toisella puoliajalla Paul Pogba laukoi joukkueen voittomaalin.

Aiemmin keskiviikkona Manchester City ehti nousta hetkeksi sarjakärkeen voitettuaan kotonaan Aston Villan 2–0.

Nyt City on kaksi pistettä Unitedin takana. United on pelannut 19 ottelua ja kerännyt 40 pistettä, City puolestaan 18 ottelua ja 38 pistettä.

Cityn ja Aston Villan ottelu pysyi pitkään maalittomana, kunnes Bernardo Silva laukoi kotijoukkueen 79. minuutilla johtoon.

Osuma kuumensi tunteita, ja Villan päävalmentaja Dean Smith lensi suihkuun. Smithin mielestä osuma olisi pitänyt hylätä Cityn Rodrin paitsiona.

Ilkay Gundogan laukoi ottelun lopussa rangaistuspotkusta päätösnumerot.