Maltti on valttia kauniin päivetyksen loihtimisessa – näin takaat tasaisen lopputuloksen

Haluatko korostaa kesällä haalimaasi päivetystä heleyttävillä tai itseruskettavilla tuotteilla? Vai jäikö päivetys toivottua haaleammaksi? Maltti on tunnetusti valttia heleyttävien tuotteiden levittämisessä – lue vinkit, kuinka onnistut!

Kesän päätteeksi monikaan ei halua luopua auringonhehkuisesta hipiästä. Keinoja päivetyksen säilyttämiseen on monia, ja yksi niistä on turvautua heleyttäviin, kevyesti päivettäviin tai itseruskettaviin tuotteisiin: ne korostavat päivetystä tai saavat ihon hehkumaan kauniisti – monet haluavatkin panostaa kauniiseen ihoon esimerkiksi juhlapäivinä.

Monet kevyet tuotteet sopivat jopa päivittäiseen käyttöön, mutta heleyttävän tai itseruskettavan voiteen levittämiseen tulee kiinnittää enemmän huomiota kuin tavallisen kosteusvoiteen käyttöön.

Vinkit heleyttävän tai itseruskettavan vartalovoiteen levittämiseen

– Parhaan tuloksen saavuttamiseksi aloita kuorimalla ihosi, jotta voide levittyy ihoon tasaisemmin.

– Voidetta levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle – niin vartalon kuin kasvojenkin. Laimeamman ja tasaisemman lopputuloksen saamiseksi voit myös levittää kevyen kerroksen kosteusvoidetta ennen itseruskettavaa.

– Levitä voidetta pitkin ja laajoin liikkein saadaksesi tasaisen lopputuloksen.

– Jos käytät itseruskettavaa kasvovoidetta, häivytä voide huolellisesti hiusrajan ja kulmakarvojen kohdalta, sillä muuten ne voivat värjäytyä.

– Älä levitä tuotetta sokkona, vaan käytä peiliä apunasi nähdäksesi, että tuote levittyy tasaisesti. Pyydä apua läheisiltäsi, jos haluat levittää voidetta kaikkialle vartaloosi mukaan lukien selän: kaksi silmä- ja käsiparia on parempi kuin yksi.

– Jos haluat vahvemman lopputuloksen, odota tunti tai kaksi ennen kuin lisäät toisen kerroksen voidetta.

– Odota vartalovoiteen kuivumista, ennen kuin puet päällesi – näin vaatteesi eivät värjäänny. Tähän voi sujahtaa noin kolmekymmentä minuuttia.

– Pese kädet välittömästi ja huolellisesti voiteen käytön jälkeen. Kiinnitä eritoten huomiota sormien väleihin.
​​​​​​​
Muista, että maltti on valttia! Kun päivät lyhenevät ja talvi alkaa kolkutella ovella, on epäluonnollista olla yhtä ruskettunut kuin kesähelteillä: tästä syystä kannattaa etenkin itseruskettavien käyttöä syksymällä höllentää. Suosi mieluummin heleyttäviä tuotteita.

Äläkä huoli, tekevälle sattuu: älä huolestu jos ensimmäisillä kerroilla iho ei ole tasaisen heleä tai lopputulos on epäluonnollinen. Isojen ylilyöntien jälkeen mene suihkuun ja kuori ihosi. Muista, että harjoitus tekee mestarin!

Lähde: Sheknows.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja