Makuja.fi uudistui: Huikea reseptivalikoima tarjolla entistä paremmin!

Makuja.fi palvelee ruoanlaittajia kattavalla reseptivalikoimalla, josta löydät MTV3-kanavalta tuttujen huippukokkien reseptit ja muut upeat herkut ehdotuskoneen kautta.

Uudella MTV3.fi:n Makuja-sivustolla tavanomaisen reseptihaun sijasta ruoanlaittajia palvelee ehdotuskone. Se tarjoaa ruoanlaittajille vaihtoehtoja, joista voi helposti valita arjen tai juhlan ruokahaasteeseen sopivimman reseptin.

Reseptikortteja klikkaamalla löydät lukuisia variaatioita jokaiseen makuun. Omat suosikit voi lisätä muistilistaan.

Haluatko etsiä tietyn ruokaohjelman tai kokin reseptejä? Sekin onnistuu helposti. Voit hakea yhdellä napin painalluksella kaikki suosikkiruokaohjelmasi, kuten vaikka Makuja-ohjelman reseptit. Tai jos fanitat jotaintv-kokkia ylitse muiden, voit katsoa vain hänen tekemiään reseptejä.

Makuja-sivuille on koottu myös ajankohtaisia teemoja, jotka kokoavat kaikki aihepiirin reseptit ja artikkelit yhden teemasivun alle. Katso vaikkapa, millaisia jouluvinkkejä sivuilla on tarjolla.

Löydät edelleen mielenkiintoisia artikkeleitaajankohtaisia ruoka-aiheita, kokkausvinkkejä, menujaja juomia. Auta meitä kehittämään Makuja.fi-sivustoa edelleen: voit lähettää palautetta sivustosta osoitteeseen makuja@mtv3.fi. Toivotamme lukijoille inspiroivia hetkiä osoitteessa www.makuja.fi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja