Mainos

Maksullista seksiä vaimon luvalla

Kaksi suomalaista seksityöntekijää kertoo MTV Uutisille, mitä asiakkaat heidän luotaan hakevat. Osa tulee vaimon luvalla, osa siksi ettei kotona uskalla kertoa toiveistaan.

Suomalaisessa Finsex-kyselytutkimuksessa vuodelta 2007 noin joka kuudes mies kertoi joskus ostaneensa seksiä. Vuoden aikana näin kertoi tehneensä kolme prosenttia. Kaksi suomalaista seksityöntekijää kertoo, minkälaisia asiakkaita heidän luonaan käy.

Seksin ostaminen herrojen herkkua?

Alalla pitkään työskennellyt ”Eeva” kertoo, että hänen luonaan käyvät asiakkaat kunnioittavat naista.

–Tyypillinen asiakas on miespuolinen henkilö, joka haluaa hetken hemmottelua.

Hänen palvelujaan ostavat miehet ikähaitarilla 18–80.

–Minulla ei ole tapana kysellä suhdestatusta, ammattia tai pankkitilisaldoa. Se on jokaisen henkilökohtainen asia. Mutta sanottakoon, että ovathan seksipalvelut aina olleet ikään kuin "herrojen herkkua", eli vähintäänkin hyvätuloiset miehet käyvät luonani, mutta onpa joku saattanut säästääkin sitä varten rahaa. 

Eeva ei siis tiedä tai ainakaan kerro, moniko hänen asiakkaistaan on parisuhteessa. Sen sijaan muuta kuin penetraatioseksiä myyvä "Milla" sanoo, että enemmistö hänen asiakkaistaan on sellaisia, joilla on kumppani kotona.

Kokeilunhalua ja omien tarpeiden häpeilyä

Dominana toimiva Milla kertoo, että moni hänen asiakkaistaan ei uskalla puhua omista toiveistaan kotona.

–Sanoisin että varattuja on noin kaksi kolmesta. Osa heistä käy vaimojensa luvalla, osa taas siksi, ettei uskalla puhua omista tarpeistaan kumppaneilleen.

– Tyypillisin asiakas on keski-ikäinen, mutta nykyään käy myös parikymppisiä, jotka haluavat kokeilla uusia asioita. Vielä kymmenen vuotta sitten oli vanhemmanpuoleisia miehiä enemmän.

Millan mukaan asiakkaissa näkyy myös ajan henki: omia tarpeita halutaan toteuttaa myös seksin suhteen.

– Nautinnonhakuinen itsensä toteuttaminen on lisääntynyt, ollaan kiinnostuneita omasta seksuaalisesta hyvinvoinnista ja halutaan myös tehdä jotain sen eteen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.