Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Maksaa venetsialaiseen tapaan (Fegato alla veneziana)

Sinisimpukat chili-rosmariiniliemessä ja maksaa venetsialaisittain
Sinisimpukat chili-rosmariiniliemessä ja maksaa venetsialaisittainCopyright MTV Oy 2003
Julkaistu 14.11.2003 15:18(Päivitetty 01.03.2005 13:06)
  • 500 g vasikan tai naudan maksaa
  • 300 g kuorittua sipulia
  • 50 g voita
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 pieni puntti persiljaa
  • öljyä paistamiseen
  • puolikas sitruuna
  • vehnäjauhoja
  • suolaa
  • mustapippuria

Poista kalvot maksasta ja leikkaa maksa ohuiksi viipaleiksi. Halkaise sipulit ja leikkaa ne myös aivan ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna paistinpannu ja mausta sekä jauhota maksat kevyesti. Kuumenna öljy ja paista maksat nopeasti molemmin puolin rapeaksi. Nosta maksat sitten tarjoiluvadille odottamaan. Lisää pannuun voi ja paista sipuleita kevyesti hetki, lisää sitten valkoviini ja raasta hieman sitruunan kuorta joukkoon. Lisää myös pari tippaa sitruunan mehua. Anna hautua hetki ja lisää runsaasti hienonnettua persiljaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöräytä nopeasi ja kaada maksojen päälle. Lisäkkeeksi sopii esim. riisi tai pasta.

Juomaksi sopii paikallinen viini. Soave Classico Superiore, nro 8282 hinta 8,87 euroa.

- Toim. Sami Hiltunen

Lisää aiheesta:

Tarkista yksi oleellinen asia, kun ostat leipää – vaikutus terveyteenSaitko viestin "Elisalta"? Tällaisista huijauksista raportoidaan nytEroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilisTaas valittiin vuoden sana – näin se liittyy Taylor SwiftiinKevyttä ja kuitupitoista: Ostoskärryihin kannattaa nyt lapata edullista superruokaaKeuhkoahtaumataudin oireet hiipivät hiljalleen – parannuskeinoa ei ole, mutta etenemistä voi hillitä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:03
    Leipä

    Tarkista yksi oleellinen asia, kun ostat leipää – vaikutus terveyteen

  • 13:06
    Verkkohuijaukset

    Saitko viestin "Elisalta"? Tällaisista huijauksista raportoidaan nyt

  • 10:12
    Ravintolat

    Eroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilis

  • 09:26
    Ilmiöt

    Taas valittiin vuoden sana – näin se liittyy Taylor Swiftiin

  • 08:09
    Ruoka

    Kevyttä ja kuitupitoista: Ostoskärryihin kannattaa nyt lapata edullista superruokaa