Majatalon siivooja teki karmivan löydön: Kaksi nuolien lävistämää ruumista makasi käsi kädessä sängyllä, kolmas lojui lattialla

Saksan poliisi sai viikonloppuna tutkittavakseen erikoisen kolmoissurman, kun majatalosta löydettiin kolme jalkajousen nuolilla lävistettyä ruumista.

Karmivan löydön teki lauantaina Saksan Baijerissa lähellä Passaun kaupunkia sijaitsevan majatalon siivooja, kertoo paikallinen Passauer Neue Presse -lehti.

Passauer Neue Presse -lehden mukaan majatalon huoneen sängyllä makasi käsi kädessä kaksi ruumista, joiden päässä ja rintakehässä oli nuolia. Heidän vieressään lattialla oli kolmas henkilö, jolla oli myös nuoli rintakehässään. Poliisi ei ole vahvistanut eikä kiistänyt kuvausta.

Huoneessa oli myös kaksi jalkajousta.

Poliisin mukaan ruumiit kuuluivat hieman yli 50-vuotiaalle miehelle ja kahdelle kolmekymppiselle naiselle. Toistaiseksi ei ole varmuutta, miten he tunsivat toisensa. Poliisi on kertonut, että naiset eivät olleet miehen tyttäriä.

Uutistoimisto DPA:n mukaan kolmikko oli tullut majataloon perjantai-iltana. DPA:n mukaan kaikki kolme olivat saksalaisia.

Saksalaismedian mukaan poliisi ei tällä hetkellä epäile, että tapaukseen liittyisi ulkopuolisia henkilöitä.

Majatalossa verityöstä ei tiedetty mitään ennen aamun valkeamista.

– Yö oli täysin rauhallinen, eräs hotellivieras kertoi Passauer Neue Presse -lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat