Maitohappokapseleilla vastustuskykyä vatsalle!

Colonic Plus Probiootti on maitohappobakteerikapseli, joka tasapainottaa suoliston mikrobiflooraa, vahvistaa elimistön luontaista vastustuskykyä, suositellaan käytettäväksi erityisesti ruokavalion muutosten yhteydessä, matkustettaessa sekä antibioottien käytön yhteydessä.

Vahva

Colonic Plus Probiootti on maitohappobakteerikapseli, joka on tutkitusti vahva, sillä yhdessä kapselissa on valmistushetkellä vähintään 4 miljardia maitohappobakteeria.

Tutkittu

Valmisteen maitohappobakteerikannat ovat Lactobacillus acidophilus LA-5 ja Bifidobacterium BB-12. Näillä bakteerikannoilla on tehty useita kymmeniä kliinisiä kokeita. Niiden vaikutuksen lisäksi on tutkittu mm. niiden säilyvyys huoneenlämmössä sekä kyky selviytyä mahalaukun happamuudessa.

Luotettava

Colonic Plus Probiootti on myös luotettava, sillä maitohappobakteerit viljellään yhdessä Euroopan, jopa maailman johtavista maitohappobakteereja tuottavassa tanskalaisessa tehtaassa nimeltään Chr. Hansen.

Hyvin säilyvä ja laktoositon

Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä takaa hyvän säilyvyyden: kun kapselin kuori hajoaa mahalaukussa, kapselin sisältämät polysakkaridit muodostavat hyytelön, joka suojaa maitohappobakteereita. Suojahyytelö hajoaa vasta ohutsuolessa vapauttaen maitohappobakteerit elävinä vaikutusalueellaan.

Kapselit on pakattu alumiinipurkkiin säilyvyyden takaamiseksi. Säilyy huoneenlämmössä 2 vuotta. Maitohappobakteerin valmistuksessa usein käytetään laktoosia. Colonic Plus Probiootti -valmisteessa ei laktoosia kuitenkaan ole käytetty.

Valmiste on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

Vuorokausiannos sisältää 4 – 12 miljardia elävää maitohappobakteeria (probioottia), Lactobacillus acidophilus LA-5 ja Bifidobacterium BB-12.

Annostus: 1-3 kapselia päivässä. Matkustettaessa 3 kapselia päivässä aloittaen 2 päivää ennen matkaa ja jatkaen 2 päivää matkan jälkeen. Antibioottikuurin yhteydessä 2-3 kapselia päivässä jatkaen vielä viikon antibioottikuurin jälkeen.

Pakkaus: 50 kapselia 12 g

Tuote on laktoositon

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös:

    Uusimmat